1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2014 10:34

Στέφανος Αμαξόπουλος: Το νέο ξεκίνημα στον Μελά Αγίου Ελευθερίου

Ο σύλλογος Μελάς Άγιος Ελευθέριος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αιγάλεω και η διοίκηση του αντιπροέδρου της ΕΣΠΕΔΑ Δημήτρη Μεταξά επιχειρεί να ανοίξει τη βάση του συλλόγου αλλά και τις ακαδημίες με απώτερο στόχο τη δημιουργία ισχυρής γυναικείας ομάδας.



Για το σκοπό ξεκίνησε τριετές πλάνο με τον Γιάννη Χαλβατζάρα αλλά και τον Στέφανο Αμαξόπουλο ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται με την προπονητική.

Ο βετεράνος άσσος της μεγάλης ομάδας της Ορεστιάδας με θητεία σε ΑΕΚ, Ηρακλή αλλά και στην Εθνική ανδρών, κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα και ανέλαβε τις κορασίδες του συλλόγου καθώς και συνεργάτης του Χαλβατζάρα στις γυναίκες.

Η γυναικεία ομάδα του Μελάς Άγιος Ελευθέριος αγωνίζεται στη Β΄ τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ κι έχει στόχο την άνοδο. Έδρα του συλλόγου είναι το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στις σχολικές εγκαταστάσεις πίσω από το ΙΚΕΑ.

«Η πρώτη συνεργασία που είχαμε με τον κύριο Μεταξά αλλά και τον Γιάννη Χαλβατζάρα άφησε σε όλους καλές εντυπώσεις και προχωρήσαμε ένα βήμα παρά πέρα. Κάναμε τριετές πλάνο για τις κορασίδες. Έχουμε ήδη 100 παιδιά και θέλουμε να κάνουμε σωστή και ποιοτική δουλειά για τη συνέχεια. Η προπονητική δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου αλλά βλέπω πως μέρα με τη μέρα με κερδίζει», δήλωσε στο volleynews.gr ο Στέφανος Αμαξόπουλος ο οποίος μάλιστα δεν ξέχασε πως την 1η Ιουλίου είχε γενέθλια ο Νίκος Σαμαράς. «Μας λείπει ο Σαμ αν και νομίζω πως ανά πάσα στιγμή θα σηκώσω το τηλέφωνο για να μιλήσω μαζί του. Λείπει από το ελληνικό βόλεϊ. Πάντα θα είναι ανάμεσα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ