1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2014 12:02

Αυλίδης: «Συγγνώμη να ζητήσετε εσείς από τους εαυτούς σας»

Με νέα ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Νίκης Αιγινίου, κ Αυλίδης επιτίθεται ξανά στην ΕΟΠΕ αναφέροντας ότι η ομοσπονδία είναι αυτή που πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον εαυτό της ενώ στέλνει και την φωτογραφία με την προκήρυξη που δείχνει ότι η ΕΟΠΕ είναι αυτή που την καταστρατήγησε.



Κύριοι της ΕΟΠΕ

Δεν είσθε σε θέση να μας υποδείξετε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους αθλητές μας για τους οποίους μοχθούμε καθημερινά· εσείς που επιδείξατε προκλητική αδιαφορία απέναντι τους. Ως άνθρωποι του αθλητισμού λοιπόν, οι παράγοντες του Μ.Α.Σ. Νίκη δε σκεφθήκανε ποτέ να προσβάλουνε τα πρωταθλήματα Ηπείρου και Πελοποννήσου όπως ο εν λόγω διαιτητής, άνθρωπος κατά τ’ άλλα του βόλεϊ, για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα στα παιδιά των ανωτέρων Ενώσεων. Μας αποβάλατε από την προημιτελική φάση μόνο και μόνο επειδή ένας από τους έξι αγώνες μας διεξήχθη με ανεπίσημους διαιτητές απέναντι στην τελευταία ομάδα, σε έναν άνευ βαθμολογικής σημασίας αγώνα.

Μιλάτε για ευθύνες, εσείς, όταν ελαφρά τη καρδία αποκλείετε από το όνειρο-στόχο 18χρονα παιδιά. Πού είναι η κοινωνική σας ευαισθησία απέναντι τους; Σε ό,τι αφορά το καρτολίνο επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά, ότι συμφωνούμε με τον θεσμό· όχι όμως με τον εκβιαστικό τρόπο που ετέθη μεσούσης της περιόδου.

Στο θέμα της ανάπτυξης θα μπορούσε να σας ενημερώσει ο Κύριος Σιδέρης, υπεύθυνος της Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ., για την πρόταση μου που ετέθη σε κατ’ ιδίαν συνάντηση στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. Μάλλον όμως την φοβηθήκατε γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σας πιστέψατε ότι θέλαμε να προβληθούμε μέσω της Ανάπτυξης σε βάρος σας. Επειδή δεν μου αρέσουνε οι αοριστολογίες θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Πρότεινα λοιπόν, παρουσία του Κυρίου Σιδέρη, να έρθει στη χώρα μας και να εργαστεί σε ετήσια βάση προπονητής από χώρα εγνωσμένης αξίας στο χώρο της Ανάπτυξης, από χώρες όπως Ρωσία, Πολωνία, Κούβα, Βραζιλία, Κίνα, Ιταλία. Ο άνθρωπος αυτός, σε βάθος χρόνου, θα διδάξει το βόλεϊ στους προπονητές των σωματείων διαμένοντας κάθε μήνα σε μία Ένωση. Στο διάστημα αυτό θα προπονεί ουσιαστικά τους προπονητές για να δούμε επιτέλους τους αθλητές να έχουνε κοινά τεχνικά στοιχεία. Μία είναι η μηχανική του ανθρωπίνου σώματος, άρα μία και η τεχνική στο βόλεϊ. Οποιαδήποτε ομάδα και αν επισκεφθούμε θα συναντήσουμε δώδεκα αθλητές με διαφορετικό σημείο αναφοράς στην άμυνα, διαφορετικό τρόπο οπλισμού επίθεσης, διαφορετικό τρόπο υποδοχής στην πάσα. Κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει να αλλάξει, αν στοχεύουμε στο υψηλό επίπεδο. Την έλευση του προπονητή μάλιστα αυτού θα αναλάμβανε εξ’ ολοκλήρου η Ε.Σ.Α.Π. κάνοντας τον δώρο στην Ε.Ο.ΠΕ. χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημοσιεύσεις προς τα έξω. Δεν ήθελε κανένας να σας πάρει την Ανάπτυξη όπως θορυβηθήκατε. Με βάση λοιπόν, αποκλειστικά, την αγάπη μου για το βόλεϊ πρότεινα πρόγραμμα που αφορά την Ανάπτυξη στοχεύοντας στην ποιότητα και την αναβάθμιση των προπονητών που ασχολούνται με μικρά παιδιά.

Βάλατε, όπως διατυμπανίζετε, το βόλεϊ στα δημοτικά σχολεία. Κάνατε ένα παιδομάζωμα, σε πρώτη φάση, και μπράβο σας. Η συνέχεια; Θα μάθουνε σωστά τεχνικά στοιχεία τα παιδιά, επιτέλους, και πώς; Θέλετε να κάνουμε μαζικό αθλητισμό ή πρωταθλητισμό; Εσείς έχετε το καρπούζι, έχετε και το μαχαίρι. Επιτέλους αποφασίστε. Αν και αναφέρεστε στο πρόσωπο μου, σαν Δημήτρη Αυλίδη, να σας ενημερώσω ότι στο Αιγίνιο λειτουργούμε ως Ομάδα και γι’ αυτό αναφέρομαι πολλές φορές σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο σε όσα σας απαντώ. Η ομαδικότητα και το πνεύμα του αθλητισμού έχουνε καλλιεργηθεί βαθειά μέσα μας και έτσι νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτό που πετύχαμε, ανεξάρτητα αν η ανδρική μας ομάδα θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α1. Μία ομάδα όσο μικρή και αν είναι (βαθμολογικά), αν έχει αρχές είναι καταδικασμένη να φτάσει ψηλά.

Συγγνώμη, λοιπόν, να ζητήσετε από τους εαυτούς σας για τον επιπόλαιο αποκλεισμό των παιδιών μας, από την επόμενη φάση, μήπως και έτσι εξιλεωθείτε απέναντι στους εαυτούς σας. Ποιόν υπερασπίζεστε μέσα από τη θεσμική σας θέση, τα σωματεία ή τον εν λόγω διαιτητή που εάν έβγαινε η ομάδα της περιοχής τους πρωταθλήτρια θα τηρούσε σιγή ιχθύος (;). Αν θέλετε να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση μας μέσω του τύπου, αν και κουράζει, είμαστε στη διάθεσή σας.

Δημήτριος Ο. Αυλίδης

Πρόεδρος του Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου

3 σχόλια

  • Comment Link Είναι αργά για δάκρυα Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 06:10 posted by Είναι αργά για δάκρυα

    Αν διαβάζω σωστά, στην προκήρυξη αναφέρεται ξεκάθαρα οτι για την διεξαγωγή πρωταθλημάτων χωρίς επίσημους διαιτητές απαιτείται η έγκριση της ΕΟΠΕ. Από όσα έχουν γραφτεί ξέρουμε πως τέτοια έγκριση δεν δόθηκε ποτέ, αλλά αντίθετα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΜ ξεκάθαρα ανέφεραν στην Γ.Σ. στην Βέροια οτι πιθανόν (αν όχι σίγουρα) θα υπάρχει πρόβλημα με την όλη διαδικασία που επιχειρούνταν.

  • Comment Link Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 17:29 posted by Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε

    Για ποιες προκηρύξεις μιλάμε και ποια ανάπτυξη; Εδώ τελειώνουν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων και κανείς δεν ξέρει ποιοι θα περάσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού οι συμπληρωματικές προκηρύξεις βγαίνουν εκ των υστέρων. Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος επιτρέψτε μου να πηγαίνει το μυαλό μου στο πονηρό.
    Και για να καταλάβουν όλοι τη σοβαρότητα του θέματος θα κάνω μια αντιπαραβολή (φανταστική βέβαια) με το πρωτάθλημα της Volleyleague. Η αρχική προκήρυξη αναφέρει 12 ομάδες με διπλούς αγώνες μέσα έξω, χωρίς να αναφέρει πως ορίζεται ο πρωταθλητής. Τελειώνει το πρωτάθλημα και τερματίζει πρώτος ο Ολυμπιακός. Μετά βγαίνει συμπληρωματική προκήρυξη. Μας αρέσει πρώτος ο Ολυμπιακός; Όχι; Πάμε για Play Off. Ναι; Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2013-14 ο Ολυμπιακός!!!!
    Η οργάνωση και η διαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο! Απολαύστε την!!!!

  • Comment Link Ιωάννης Παππάς Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 11:16 posted by Ιωάννης Παππάς

    Καταλάβατε Κύριε Μαυρομάτη πώς χτίζεται ο σεβασμός στο πρόσωπο ενός ανθρώπου; Διαβάσατε προσεκτικά την απάντησή του Κυρίου Αυλίδη; Είδατε την προκήρυξή σας; Αντιληφθήκατε το τραγικό σας λάθος; Οφείλετε να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη από τους νεαρούς αθλητές ΑΜΕΣΑ! Και να πάψετε να δημοσιεύετε αστειότητες που από τη μία κλαψουρίζουν (με ύφος Drama Queen) για την αθωότητά σας, ενώ, από την άλλη (ψευτο)λεονταρίζουν με απώτερο σκοπό τη συστράτευση ανθρώπων κατά του Προέδρου του ΜΑΣ Νίκη. Είσαστε εσείς ικανός να μας υποδείξετε τί είναι σωστό και τί λάθος; Ο ίδιος δεν έχετε γνώση των προκηρύξεων της ΕΟΠΕ και ομιλείτε δημοσίως με παραινετικό ύφος προς στοχευμένες κοινωνικές ομάδες, έκδηλα και αδιάντροπα επιθυμώντας την εναντίωση αυτών προς τον Κύριο Αυλίδη. Επιτέλους, ξυπνήστε από τη χειμερία νάρκη. Μπήκε κιόλας η άνοιξη! Θα σας παρακαλούσα να εκτυπώσετε το κομμάτι που αφορά την Ανάπτυξη και να το τοποθετήσετε με μαγνιτάκι στην πόρτα του ψυγείου σας. Ώστε κατά τις βραδινές σας επελάσεις για Nutella, kinder γαλακτοφέτες ή ό,τι άλλο, να ρίχνετε και καμιά ματιά προς το θέμα Ανάπτυξη (μήπως και..). Επιπλέον, πάραυτα, θα σας αποστείλλω το ίδιο κείμενο σε εκτύπωση της Α2 για να το αφισοκολλήσετε στην πόρτα του γραφείου σας, καθώς, η επανάλειψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως. Και δώρο από εμένα, επειδή είμαι πολύ δυνατός στα μαθηματικά, μία στατιστική ανάλυση (βασισμένη στο κεφάλαιο των πιθανοτήτων) για τη συγκομιδή ψήφων και την παραμονή σας στη θέση αυτή του προέδρου της ΕΟΠΕ. Βέβαια, δεν απαιτείται ιδιαίτερη επιστημοσύνη για να αντιληφθεί κανείς πως σε αντίθεση με τη ζυγαριά σας, που βγάζει μονίμως τριψήφιο, θα συλλέξετε μονοψήφιο αριθμό ψήφων. Yours Sincerely, Dr. Ioannis Pappas

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ