1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στην Αττική και στα κλειστά γυμναστήρια «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη και στο «Στέλιος Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21. Η 3η και τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε θα πραγματοποιηθεί στο «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη.
Στο κλειστό γυμναστήριο Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.
Ο ΠΑΟΚ από το βορρά και οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας από τον νότο είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.
Οι έδρες, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21.
Σε Κατερίνη και Άρτα θα διεξαχθεί, σε Α' και Β' Όμιλο αντίστοιχα, η Προημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20!
Στο κλειστό της Μεταμόρφωσης από την Πέμπτη 21/03 ως την Κυριακή 24/3, θα διεξαχθεί το τουρνουά της Προημιτελικής φάσης Νοτίου Ελλάδας των Κοριτσιών Κ20 (Νεάνιδες).
Το πρόγραμμα της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21. Οι έδρες των ομίλων και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Το πρόγραμμα της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20. Οι έδρες των ομίλων και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες των σωματείων του νησιού, με ανθρώπους της δημοτικής αυτοδιοίκησης αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις των κλιμακίων.
Μετά από πρόσκληση των σωματείων της Λήμνου, του Α.Π.Σ. Αετού Λήμνου και του Α.Ο. Ηφαίστου Λήμνου και των παραγόντων κ. Κώστα Σινάνη (Δήμαρχος Δήμου Άη Στράτη) και κα. Δήμητρας Παπάμαλη, το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. βρέθηκε στο νησί του Βορείου Αιγαίου και επισκέφτηκε τα τμήματα πετοσφαίρισης των δύο συλλόγων.
Ο Πανερυθραϊκός είναι από τα λίγα σωματεία που ασχολούνται με την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ και με ανακοίνωσή του σε προσκαλεί να γραφτείς και εσύ για να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος.
Με την ολοκλήρωση της Α' φάσης αξιολόγησης των αγοριών 2009-2010 στο Ηράκλειο Κρήτης, σειρά πήραν και τα κορίτσια της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας. Για εννέα ημέρες δοθηκαν τεχνικό-τακτικές κατευθύνσεις, με διπλές καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΜΕΠΑ).
Πρωταθλητής στους παίδες για τρίτη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Μίλωνας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε στην 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που διεξάγεται στην Πορταριά με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού, τελειώνοντας αήττητος την διοργάνωση.
Δύο σετ μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγοριών Κ18 βρίσκεται ο Μίλωνας, ο οποίος έκανε το 2Χ2 στην τελική φάση που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς.
Με καθαρές νίκες του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα με 3-0 σετ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Πήγασου Πολίχνης άνοιξε η αυλαία της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς.
Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 (παίδωων) με τη συμμετοχή των Πήγασου Πολίχνης, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΑΟΝΣ Μίλων, Παναθηναϊκού.
Στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς το τριήμερο 19-21 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Πήγασου Πολίχνης και του Μίλωνα.
Το πρωτάθλημα Ελλάδας στις κορασίδες κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο φάιναλ-4 που προκρίνονται οι «ερυθρόλευκες» πήραν και τον τίτλο, κάνοντας τα 3Χ3 κόντρα στην ακαδημία Δ.Ε.Κ.Α. με 3-0 σετ, στο φινάλε της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο.
Σελίδα 1 από 162

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ