1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2016 23:03

Το... τόξο Ντόκιτς δείχνει το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς τη στιγμή που έχει κάνει το σώμα του... τόξο για να οπλίσει πριν την επίθεση κοσμεί την αφίσα και το πρόγραμμα του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου.

Οι προετοιμασίες των συριανών μπήκαν στην τελική ευθεία για την διοργάνωση με την ευθύνη της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και της ΕΣΑΠ και τη συμμετοχή του γηπεδούχου Α.Ο.Φοίνικα, του κατόχου του τίτλου στη διοργάνωση του 2015 Ολυμπιακού, του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015.

Η οργανωτική επιτροπή δημοσιοποίησε σήμερα την αφίσα της διοργάνωσης η οποία θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου με την συνέντευξη Τύπου και το Γκαλά που θα γίνει στο ιστρικό Θέατρο "Απόλλων" της Ερμούπολης. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 18.00: ΠΑΟΚ - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και στις 21.00: Ολυμπιακός - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 18.00 θα γίνει ο τελικός. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ