1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2014 18:35

Τόρρες: «Στόχος μας να πάρουμε άλλον ένα τίτλο»

Ο Ισπανός κεντρικός, Τζούλιαν Τόρες δήλωσε αναφερόμενος στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και τις προοπτικές που ανοίγονται από εδώ και πέρα για την ΑΕΚ.

«Είναι το πρώτο τρόπαιο που κερδίζω στο εξωτερικό, γι αυτό και είναι σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Κερδίζοντας τίτλους στη χώρα σου κάνεις να σε σέβονται όλοι: Αντίπαλοι, διαιτητές, φίλαθλοι…

Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα και γνώρισα την ομάδα πίστεψα ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν από τους τρεις τίτλους. Θεωρούσα ότι είχαμε πιθανότητες. Κι όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να προσπαθείς. Κανένας δεν σου χαρίζει τίποτα. Πρέπει να το πάρεις εσύ με τα χέρια σου.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες μιλώντας με τα παιδιά διαπίστωσα ότι την ίδια πίστη με εμένα είχαν κι αυτά. Ήμασταν σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ενώ στο διήμερο του Φάιναλ-4 πετύχαμε την απόλυτη συγκέντρωση και λειτουργήσαμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα, γεγονός που μας βοήθησε να φτάσουμε στο στόχο μας.

Τώρα που πετύχαμε τον ένα, μπορούμε να κυνηγήσουμε τον επόμενο και να πάρουμε ένα ακόμη τρόπαιο.

Έχω παίξει σε πολλούς ημιτελικούς και τελικούς Φάϊναλ-4 και ξέρω ότι ο γηπεδούχος έχει πάντα μεγάλη πίεση από το κοινό. Στην περίπτωση του Εθνικού όλοι πίστευαν ότι θα κατακτήσει τον τίτλο γιατί και πολύ καλή ομάδα έχει και στην έδρα του έπαιζε. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Εθνικό. Παίξαμε όμως καλύτερα από αυτόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον τελικό πιάσαμε υψηλή απόδοση κόντρα στον Φοίνικα. Καταφέραμε με καλή υποδοχή να μην του επιτρέψουμε να πάρει τους πόντους που συνήθως κερδίζει από το σερβίς.

Οι δυο νίκες που πετύχαμε στην Αλεξανδρούπολη μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Ναι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, αν παίξουμε καλά. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι αν δεν παίξουμε, μπορεί να χάσουμε και από την οποιαδήποτε. Θυμηθείτε ότι πριν λίγες μέρες χάσαμε από τον Παναθηναϊκό που ήταν η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, και τώρα κερδίσαμε τις δυο πρώτες…

 
Δεν φοβήθηκα όταν χάσαμε το δεύτερο σετ στον τελικό. Στο βόλεϊ ο νικητής πρέπει να κερδίσει τρία σετ, όχι δυο. Στα νοκ-άουτ ματς είναι το ίδιο, αν κερδίζεις 3-0, 3-1 ή 3-2. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μιλούσα στα παιδιά και τους έλεγα. «Σήμερα θα κερδίσουμε». Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το πρώτο σετ αν ο διαιτητής δεν έκανε δυο λάθη σε βάρος μας στους τελευταίους πόντους, πάνω σε μένα και στον Παγιάν. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε την προσπάθεια παίζοντας ακόμη καλύτερα.

 
Οι προσδοκίες του κόσμου μπορεί να είναι υψηλότερες τώρα αλλά για μένα δεν αλλάζουν. Κάναμε ένα εξαιρετικό διήμερο, θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο απόδοσης και στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε άλλον ένα τίτλο. Θα προσπαθήσουμε. Αν τα καταφέρουμε καλώς… Αν όχι θα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει το καθήκον μας.

Δεν πήγα με την ομάδα στα μπουζούκια γιατί ήμουνα καταπονημένος και είχα ένα πρόβλημα στον ώμο. Ήθελα να ξεκουραστώ γιατί μας περιμένουν τρεις δύσκολες εβδομάδες και 4 σημαντικά ματς (σ.σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, Λαμία και Φοίνικας). Ελπίζω να έχω κι άλλες ευκαιρίες…»

5 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 18:22 posted by pamvo fan

    ωραια τα λες ,αλλα να δουμε λεω τι θα κανετε τις τελευταιες αγωνιστικες που εχετε εκτος εδρας νικη αιγινιου ,και παναχαικη .

  • Comment Link αεκαρας21 Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 20:36 posted by αεκαρας21

    pambo fan o στοχος της ΑΕΚ ηταν να βγει ευρωπη.ΒΓΗΚΕ
    Επισης κοιταει τρελα το κυπελλο τωρα και το πρωταθλημα να κατσει η ευκαιρεια καλως να ερθει αλλα το +6 τηςκηφισσιας ειναι λιγο δυσκολο βεβαια υπαρχει το ματς με την κηφ εντος μειωνοντας στους 3 ολα γινονται

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 19:12 posted by pamvo fan

    καταρχήν πολλα συγχαρητηρια για την κατακτηση του φαιναλ φορ.
    λοιπον ,για να δουμε αντιδράσεις της αεκ από εδώ και περα.
    για τετραδα σας βλεπω λιγο δυσκολους.(πρεπει να παιξετε το ιδιο καλα με το φαιναλ φορ ισως και καλυτερα αρχης γενομενης με τον εθνικο το σαββατο)
    μα πιο πολύ μας ενδιαφερει να δουμε εδώ στο βραχατι τι θα κανετε και στην νικη και στη πατρα ακομα και στη λαμια μπορω να πω .

  • Comment Link aeksyr Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:41 posted by aeksyr

    Δεν θα σε παρει ποτε ο Ανδρεοπουλος,γιατι "δυστηχως"εχεις στοχους....

  • Comment Link Μητσος Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 15:59 posted by Μητσος

    EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, με κεφαλαία γράμματα, και τρελάρας. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΡΡΕΣ ΑΛΑΝΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ