1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο διαγώνιος του «τριφυλλιού» και MVP της διοργάνωσης Φερνάντο Ερνάντεζ είπε:
Ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την κατάκτηση του τρίτου σερί Λιγκ καπ:
Την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός.
Η ώρα της στέψης έφτασε και στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Στο γυμναστήριο του Μετς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή (7/4) τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-3 στο PAOK Sports Arena. (Γυμναστήριο Μετς, 2ος τελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 7/4, 17:00, P.A.O. T.V. Live Streaming, Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης).
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο ΜΙλενκόσκι δήλωσε:
Καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου και τρίτου συνεχόμενου Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς έκανε ο Παναθηναϊκός. Στον πρώτο τελικό στο PAOK Sports Arena οι «πράσινοι» έχοντας πρωταγωνιστή τον Σταύρο Κασαμπαλή νίκησαν 3-0 σετ και την Κυριακή 7/4, 17:00 στο Μετς στον επαναληπτικό τελικό χρειάζονται τουλάχιστον δύο σετ για να κατακτήσουν τον τίτλο.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος  νωρίτερα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για 11η χρονιά, δήλωσε:
Η αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και τη διεκδίκηση του τρίτου τίτλου της σεζόν μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο έχει ξεκινήσει. (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 1ος τελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 4/4, 20:15, Ε.Ρ.Τ.3 - H.D.) Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου).
 Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή των δύο τελικών του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό,  με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Παλατάκι την Πέμπτη 4/4 και τον δεύτερο την Κυριακή 7/4 στο Μετς
Έγινε στα γραφεία της ΕΣΑΠ η κλήρωση για τις έδρες των διπλών τελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2023-24.
Ημέρα μνήμης η σημερινή για την τραγωδία στα Τέμπη και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Δημοσθένης Λινάρδος άφησε σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη θλιβερή επέτειο:
O προπονητήσ του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε:
Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τον αποκλεισμό απο τον ΠΑΟΚ:
Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε για τον αποκλεισμό από τους «πράσινους»:
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 σετ την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και προκρίθηκε για 4η φορά σε τελικό Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με μεγάλο στόχο να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο στη διοργάνωση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος ήταν εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που νίκησε δύσκολα 3-2 σετ δεν άφησε στους γηπεδούχους κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για την πρόκριση των "πρασινων" στον τελικό:
Δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα Volley League η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (γυμναστήριο Ζηρίνειο νοκ άουτ ημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 28/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης).
Την Τετάρτη 28/2 θα γίνουν οι δύο νοκ άουτ ημιτελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Παναθηναϊκός είναι ο κάτοχος του τίτλου και υποδέχεται τον Πήγασο Πολίχνης στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. (γυμναστήριο Μετς, νοκ άουτ ημιτελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 28/2, 17:00, Live Streaming P.A.O. T.V.).
Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2023-24:
Την απόφαση να απορρίψει την προσφυγή του Ολυμπιακού πήρε το ΑΣΕΑΔ, για τον προημιτελικό αγώνα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω επεισοδίων.
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και αποφάσισε μεταξύ άλλων την ημερομηνία διεξαγωγής των δύο νοκ άουτ ημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ενώ παράλληλα εκκρεμεί η υπόθεση εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ σχετικά με την τιμωρία του - αποκλεισμό του από τη διοράνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Τον μηδενισμό του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023, πρόστιμο ρεκόρ για τα δεδομένα της ΕΣΑΠ και τιμωρία της έδρας του για τρεις αγωνιστικές αποφάσισε η Αθλητική Δικαστής μετά τα όσα ανέφεραν τα σχετικά έγγραφα του αγώνα (φύλλο αγώνα, παρατηρητών, εκθέσεις ΔΕΑΒ και ΕΛ.ΑΣ.). Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον αγώνα με 3-0 σετ και προκρίνεται στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Το πρόστιμο των 20.000 Ευρώ που επιβλήθηκε είναι το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί από καταβολής της ΕΣΑΠ. Η απόφαση:
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά την διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το Λινγκ Καπ ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τον αποκλεισμό της ομάδας του:  
Σελίδα 1 από 41

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ