1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2013 18:34

«Λουκέτο» σε Γλυφάδα και Ζηρίνειο από την Περιφέρεια

Δύο ώρες πριν γίνει το εναρκτήριο σερβίς των αγώνων της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας αλλά στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς η Περιφέρεια Αττικής έβαλε λουκέτο στα δύο γυμναστήρια λόγω ακαταλληλότητας και ζήτησε από την ΕΣΑΠ να αναβάλλει όλους τους αγώνες που είχαν προγραμματιστεί εκεί. Το έγγραφο της Περιφέρειας στάλθηκε στην ΕΣΑΠ στις 17.11 και οι αγώνες ξεκινούσαν στις 19.00. Οι αγώνες που αναβάλλονται είναι:
 
 

 
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013:
Ζηρίνειο 19.00: ΑΟ Κηφισιάς - Ολυμπιακός
Γλυφάδα 20.00: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013:
Κηφισιά 20.00: ΑΕΚ - Κηφισιά
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2013:
Ζηρίνειο 20.00: ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός
 

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Η ΕΣΑΠ θα ενημερώνει τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό μέσω της ιστοσελίδας της για την εξέλιξη αλλά και για το νέο ορισμό των αγώνων. Αναβάλλονται οι αγώνες του Λιγκ Καπ που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας και στο Ζηρίνειο Κηφισιάς. Με έγγραφο που έστειλε η Περιφέρεια Αττικής στην Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17.11 ενημερώνει ότι δεν χορηγεί άδεια διεξαγωγής αθλητικών συνατήσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» και στο Ζηρίνειο Κηφισιάς επειδή δεν έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες άδειες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων από την αρμόδια αρχή (Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Αττικής) όπως αυτό ορίζεται από το άρθρο 22 του νόμου 4049/212.Η ΕΣΑΠ θα ενημερώνει τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό μέσω της ιστοσελίδας της για την εξέλιξη αλλά και για το νέο ορισμό των αγώνων».

Η επιστολή της ΓΑΔΑ

Όπως φαίνεται και από τις εξελίξεις και με δεδομένο πως μέχρι σήμερα στα δύο συγκεκριμένα γυμναστήρια γίνονται κανονικά εκδηλώσεις, η απόφαση της Περιφέρειας πάρθηκε μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ειδικά μετά το επεισόδιο στο σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η επιστολή που έχει στείλει η ΓΑΔΑ στην αθλητική ηγεσία ζητώντας να γίνουν αγώνες μόνο σε όσα γυμναστήρια έχουν άδεια λειτουργίας και κεκλεισμένων των θυρών.

3 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 22:35 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Μέ τό ζόρι πάνε"κάποιοι" νά ποδοσφαιροποιήσουν καί τό βόλλευ. Τό μόνο ίσως άθλημα πού δέν έχει ξεπέσει ακόμη, από πλευράς θεατών τουλάχιστον,στά χάλια τού ποδοσφαίρου.
    Μέ τό ζόρι πάνε "κάποιοι", κάνοντας ότι μπορούν, γιά νά "μπάσουν" από τήν πίσω πόρτα τούς ιδιωτικούς στρατούς τών προέδρων τών Π.Α.Ε καίστό βόλλευ. Είναι ολοφάνερο ότι έχουν συμφέροντα από αυτό, καί ποιά είναι τά συμφέροντά τους.Άς μήν τούς τό επιτρέψουν οί πραγματικοί φίλαθλοι.
    Πρός κάθε αποδέκτη λοιπόν. Αφήστε κύριοι τό βόλλευ ήσυχο. Άν τό αλλώσετε καί αυτό τό άθλημα, τό μόνο πού θά σάς απομένει πιά θά είναι...ό στίβος καί θά προσπαθείτε καί εκεί νά "μπάσετε" τούς οργανωμένους νά βρίζουν τίς οικογένειες τών αντιπάλων εν χορώ,τίς λεωφόρους, τά όποια μικρά ψαράκια,τίς Βουλγαρίες,κ.λ.π. Πετάξτε έξω από τίς σάλες, είναι πανεύκολο αρκεί νά τό θέλετε, τά ανεγκέφαλα αυτά υποκείμενα καί αφήστε τούς νέους καί τίς οικογένειές τους νά έλθουν στό βόλλευ καί νά ζητωκραυγάσουν γιά τήν ομάδα τους χωρίς νά ακούνε προτροπές γιά τό πώς ... ή λεωφόρος, ή Τουρκία, ή Βουλγαρία, καί κάποια μικρά ψαράκια. Μόνο έτσι θά αναβαθμιστεί τό υπέροχο αυτό άθλημα, καί μόνο έτσι θά γεμίσουν οί σάλες από φιλάθλους.Σέ αντίθετη περίπτωση θά γίνει ότι καί μέ τό ποδόσφαιρο. Άδειες εξέδρες.
    Φίλαθλος.

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 15:33 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

    Θα ειχε τεραστιο ενδιαφερον να δουμε τις αδειες λειτουργιας των γηπεδων που διεξαγονται αγωνες της superleague στο ποδοσφαιρο. Να ειστε σιγουροι οτι αν στο συγκεκριμενο γυμναστηριο γινοταν την ιδια ωρα αγωνας μπασκετ, αυτος θα διεξαγονταν κανονικα. Τωρα βεβαια ολο το εννομο ενδιαφερον θα ατραφει πανω στους ανισχυρους. Και δυστυχως στο αθλημα μας εχουμε αποδειξει οτι ειμαστε ανισχυροι.

  • Comment Link amaral Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 14:22 posted by amaral

    Φοβερή οργάνωση το τουρνουά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ