1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2017 22:22

«Χρυσά» τα κορίτσια της Κύπρου

Παραλίγο… αυτοκτονία για τα κορίτσια της Κύπρου, αφού έπαιξαν με τη φωτιά στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά με το Σαν Μαρίνο, όμως ευτυχώς δεν κάηκαν.
 Η Κύπρος μπορεί να έχασε με 3-2 σετ, όμως, αυτά τα δύο σετ που κέρδισε ήταν αρκετά για να της χαρίσουν τον πολυπόθητο έναν βαθμό και να της δώσουν την πρωτιά στους 17ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Οι παίκτριες του Πέτρου Πατσιά μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-20. Στη συνέχεια, όμως, η άνοδος του Σαν Μαρίνο και η δικιά μας όχι ικανοποιητική απόδοση, έδωσε την ευκαιρία στις γηπεδούχες να επιστρέψουν και να προηγηθούν με 2-1 σετ.

Αν η Κύπρος έχανε με 3-1 σετ, τότε το χρυσό μετάλλιο θα πήγαινε στο Σαν Μαρίνο, αφού θα έπαιρνε καθαρούς τρεις βαθμούς από το παιχνίδι και θα έφτανε τους 12, ενώ η Κύπρος θα είχε 11. Γι’ αυτό οι αθλήτριες του Πατσιά ξύπνησαν στο καθοριστικότατο 4ο σετ και είχαν το προβάδισμα συνέχεια. Όταν έφτασαν στο 24-20 και στους 4 «χρυσούς» πόντους αγχώθηκαν και παραλίγο να τινάξουν τους κόπους στον αέρα, αφού το Σαν Μαρίνο μείωσε σε 24-23. Όμως, κατάφεραν να κλείσουν το σετ με 25-23 και να ησυχάσουν. Στο τάι – μπρέικ το Σαν Μαρίνο πήρε νίκη γοήτρου, αλλά και τη δεύτερη θέση από το Λουξεμβούργο.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-20, 23-25, 15-12.

ΚΥΠΡΟΣ (Πατσιάς): Χατζηχριστοδούλου, Μανίταρου, Χουντίμα, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Χατζηκωνσταντά, Ιορδάνου, Ι. Λεωνίδου, Ζακχαίου, Ζεμπίλα. Λίμπερο: Δαυίδ, Εβ. Λεωνίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ