1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ, γέννημα-θρέμμα της μεγάλης ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη σπουδαία πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο θεσσαλονικός προπονητής της μεγάλης ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών αποκαλύπτει στο ethnos.gr τη μεγάλη μάχη που κερδίζει κάθε μέρα στο... τάι μπρέικ με αντίπαλο τον κορονοϊό
Από το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου με τις ευλογίες της Τουρκίας το Αζερμπαϊτζάν έχει ξεκινήσει πόλεμο κατά της Αρμενίας και του πλούσιου οροπεδίου Ναγκόρνο Καραμπάχ που με τη νεότερη ονομασία αποκαλείται Αρτσάχ.
Μιλάει αποκλειστικά στο ethnos.gr ο πρόεδρος της Ενωσης Γηροκομείων Ελλάδας και πρώην πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Στέλιος Προσαλίκας για την προετοιμασία των ιδρυμάτων για να μη ζήσουμε τα «σφαγεία» της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Ο Καταλανός βολεϊμπολίστας, Γιόρντι Γκενς, εκπέμπει SOS από την Ταραγόνα και μέσω του ethnos.gr στέλνει μήνυμα στους Έλληνες να μην γίνουν Ισπανία. Ενας Ισπανός βόλεϊμπολίστας - Καταλανός όπως επιθυμεί να τον αποκαλούν - που έζησε, εργάστηκε και αγάπησε στην Ελλάδα όσο λίγοι, βρίσκεται πλέον στην Ταραγόνα.
Την πρώτη της συνέντευη μετά τον τραυματισμό της στον αχίλλειο τένοντα έδωσε η Βίκυ Αρβανίτη και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει που είναι και οι πιο δύσκολες στην καριέρα της:
Η επιβλητική κορμοστασιά της και το αγέρωχο περπάτημα της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα προκάλεσε θαυμασμό και συγκίνηση στο πανελλήνιο.   
Ο Σωτήρης Πανταλέων πέρασε στην ιστορία ως ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης του Παναθηναϊκού και «αποκαλύπτει» την αρχή και το τέλος του στο τριφύλλι...
O υπεύθυνος αγωνιστικού του Beach Volley League OΠΑΠ 2019 Mιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για την 7η διοργάνωση του Beach Volley League OΠΑΠ που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Karavi Club στον Σχινιά.
Eίναι η MVP του γαλλικού πρωταθλήματος, καλύτερη πασαδόρος για τρίτη σεζόν στη Γαλλία, αλλά πάνω απ'όλα σπουδαίος άνθρωπος. Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία πέρα από τις ομαδικές και ατομικές διακρίσεις που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, την σπουδαιότερη κίνηση την έκανε εκτός φιλέ.
Ο 22χρονος Έντουαρντ Ράμος που αγωνίζεται στον ΑΟΝΣ Μίλων αποκάλυψε στο «Εθνος της Κυριακής» πως από τα βάθη της Βενεζουέλας βρέθηκε στην «άγνωστη» Ελλάδα που έγινε ο «παράδεισός» του...
Συνέντευξη του Γιώργου Καραμπέτσου στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον Παναγιώτη Κουμάνταρο: Λίγες ώρες πριν μπει στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν για νοσηλεία λόγω αναπνευστικών προβλημάτων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλώντας για όλους και για όλα.
O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ και ο υιός του Ντίμα Φιλίποφ που είναι ο πασαδόρος του Δικεφάλου μίλησαν για πρώτη φορά μαζί μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης στην web camera της Λίγκας. Ο Γιούρι ξεκαθάρισε πως μέσα στον αγώνα ο Ντίμα δεν είναι γιος του αλλά ένας παίκτης όπως όλοι οι υπόλοιποι κι αν βρεθεί σε μία κακή στιγμή τον κάνει αλλαγή, όπως έκανε και στο φάιναλ-4 του κυπέλλου:
Η Μαρία Γκαραγκούνη μετά από 8 χρόνια που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση αγωνίστηκε στον Γ.Σ.Κερατέας. Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Β΄Εθνική μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει, για την αφιέρωση της, για την επιθυμία της και το νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών που αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον:
Σε μία... διαφορετική συνέντευξη ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Θάνος Τερζής έκαναν τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ στην web camera της Volley League με συγκινητικές αφιερώσεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα...
Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές ανέλαβε ένα διαλυμένο τμήμα που με απόφαση της υπηρεσιακής διοίκησης του Ερασιτέχνη πριν από δύο χρόνια δεν είχε δηλώσει συμμετοχή σε κανένα γυναικείο πρωτάθλημα. Η διοίκηση Γιαννακόπουλου που ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018 μέσα σε...
Ο Αντώνης Τσαλόπουλος μίλησε στην εκπομπή Sport City του Αθήνα 984 για όλα
Ο Δημήτρης Μπαχράμης μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην ενεργό προπονητική δράση για να βοηθήσει τον Γ.Σ.Κερατέας αλλά και την αγαπημένη του σύζυγπ Μαρία Γκαραγκούνη που μετά από 8 χρόνια αποφάσισε να αγωνιστεί και να βάλει το δικό της στοίχημα.
Η Γεωργία Ντάρδη είναι η ψυχή της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Κερατέας και μετά τη νίκη επί των Γλυκών Νερών και την άνοδο στη Β΄Εθνική μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τη δύσκολη χρονιά, για τα τέσσερα παιδιά που μεγαλώνει παράλληλα, για τις συμπαίκτριες της, για τη νέα σεζόν και με δάκρυα στα μάτια έκανε την αφιέρωση της χρονιάς στον άνθρωπο της...
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε στο Sport24.gr και στον Κώστα Χολίδη και έκανε αναδρομή στην τεράστια καριέρα του. Το θαύμα της Γάνδης, η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και το επόμενο βήμα ενός πρωταθλητή αποτέλεσαν ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν.
Η προσωπική ιστορία της θεσσαλονικιάς βολεϊμπολίστριας Εύης Κυριακίδου που είχε αποθεωθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και είχε ευχηθεί να κάνει τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα...
O 17χρονος Τριαντάφυλλος Ρεστέμης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΑΑΑ καθώς αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης. Υιος του Λουκά Ρεστέμη που αγωνίζεται πασαδόρος στον Γέρακα μίλησε στο volleynews.gr για τις σπουδές του και το ξεκίνημα στο... ποδόσφαιρο: 
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος αποκάλυψε στο «Εθνοσπόρ» πως και γιατί η Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή θα αντιδράσει άμεσα στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου τονίζοντας πως «ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται σε θέση άμυνας».
Ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες αθλήτριες που έκαναν το μεγάλο βήμα να περάσουν τον Ατλαντικό, σπουδάζοντας και παίζοντας παράλληλα βόλεϊ.
Σελίδα 1 από 26

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ