1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Μόνιμος κάτοικος Βουλγαρίας θα γίνει ο Ιταλός προπονητής Τζιανλοράντζο Μπλενγκίνι. Ο 52χρονος τεχνικός της Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτανόβα κλείνει πίσω του την πόρτα του καμπιονάτο για μόνιμη συνεργασία με την ομοσπονδία βόλεϊ της Βουλγαρίας η οποία κάνει ιστορική στροφή προς Ιταλούς προπονητές μετά τη θητεία του Πλάμεν Κονσταντίνοφ.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με εκπληκτική την αρχηγό της Τατιάνα Μπόσκοβιτς που τελείωσε το ματς με 24 πόντους, η Σερβία επικράτησε 3-0 (25-23, 25-22, 25-23) της Γερμανίας, στο ντέρμπι του Β’ ομίλου για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης και ανέβηκε στην δεύτερη θέση ενώ οι ηττημένες έμειναν στην τρίτη.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Μιοβένι της Ρουμανίας η εθνική ομάδα που νίκησε με 3-0 τη Βόρειο Μακεδονία.
Εκτός από την σπουδαία νίκη της εθνική μας ομάδα κόντρα στην Κροατία, και της Κύπρου με αντίπαλο τη Νορβηγία, στην χθεσινή δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεχώρισαν οι νίκες του Βελγίου, της Αλβανίας, της Φινλανδίας, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.
Τρίτο τίτλο πήρε η Άλμπα Μπλαζ της Όλγας Στράντζαλη στη Ρουμανία καθώς 2 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο.
Ο Νίκι Zελιάσκοφ έπαιξε πολλά χρόνια στην Ορεστιάδα, κατόπιν πήγε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ήταν ο κορυφαίος κεντρικός μπλοκέρ που πέρασε από την Ελλάδα.
Ο Ιγκορ Κολάκοβιτς είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Σερβίας μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, στη θέση του Σλόμπονταν Κόβατς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Ιβάν Πέτκοφ αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Γυναικών της Βουλγαρίας, στο οποίο βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια.Ο Πέτκοφ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας (BVF), Λιούμπομιρ Γκάνεφ, στον οποίο ανακοίνωσε έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του.
Με ήττα 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-18) από την τουρκική Χαλκμπανκ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Βαλκανικό Κύπελλο της Άγκυρας, ο ΑΟΠ Κηφισιάς.Η αθηναϊκή ομάδα που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα του τουρνουά απο τη Ραντνισκι, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά οι Τούρκοι με όπλα το σερβίς και το μπλοκ, κατάφεραν να πάρουν το ματς, και το μοναδικό εισιτήριο για το Τσάλεντζ καπ.
Tην οικοδέσποινα του Βαλκανικού Κυπέλλου Χαλκμπανκ, αντιμετωπίζει στην Άγκυρα ο ΑΟΠ Κηφισιάς  σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 14:00 (Live Streaming).Το παιχνίδι είναι το τελευταίο της διοργάνωσης, με την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση να παίρνει το εισιτήριο για το Chalenge Cup.
Την ήττα με 3-1 από τη Σερβική Ράντνιτσκι Κραγκούγεβατς γνώρισε η Κηφισιά στο εναρκτήριο ματς του Βαλκανικού Κυπέλλου που διεξάγεται στην Άγκυρα.Η αθηναϊκή ομάδα η οποία αγωνίστηκε με αμιγώς ελληνική σύνθεση μέχρι και το τρίτο σετ ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική, αλλά μετά το 1-2 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
Στην Άγκυρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του ΑΟΠ Κηφισιάς ενόψει της συμμετοχής του στο Βαλκανικό Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα από τις 25 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.Να σημειώσουμε ότι η Κηφισιά θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 14:00 κόντρα στη σέρβικη Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς, ενώ τη Δευτέρα στις 15:00 αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Χαλκμπανκ.
Παρά τη βελτιωμένη απόδοση του, ο Άρης γνώρισε δεύτερη ήττα με 3-0 από την σερβική Γέντιντσβο και θα αγωνιστεί για την 3η θέση στο  Βαλκανικό Κύπελλο που διεξάγεται στο Κουσάντασι της Τουρκίας.
Tην ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Άρης από την Στάρα Πάζοβα της Σερβίας στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου γυναικών που διεξάγεται στο Κουσάντασι της Τουρκίας. Παρά την ήττα τους οι κιτρινόμαυρες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία αύριο Σάββατο απόγευμα (18:00) καθώς μετά την αποχώρηση της Γιάντα Βόλεϊ (Βόρεια Μακεδονία) οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι Άρης και Γέντιτσβο θα δώσουν και δεύτερο αγώνα (σαν να πρόκειται για ζευγάρι Ευρωπαϊκού Κυπέλλου) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.
Η Βουλγαρία ήταν η νικήτρια του Final-4 γυναικών στο European Gold League, καθώς στον τελικό που έγινε στην έδρα της επικράτησε της τυπικά γηπδούχου Κροατίας με 1-3 (22-25, 25-22, 25-17, 25-20). Κορυφαία σκόρερ του τελικού ήταν με 19 πόντους η Ντιμίτροβα ενώ η Σαμάνθα Φαμπρίς με 18 η τοπ σκόρερ της Κροατίας.
Παρελθόν από την Σλοβενική ACH Volley Λιουμπλιάνας, αποτελεί ο Δημήτρης Τζούριτς, μετά από συμφωνία των δύο πλευρών , όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σλοβενίας.
Μετά τον Αλεξάντερ Ατανασίγιεβιτς, ακόμα 4 συμπαίκτες του στην Εθνική Σερβίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Η ανάδειξη της Νεφτοχίμικ ως πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2019-20 χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκάλεσε αντιδράσεις στις υπόλοιπες ομάδες, με την Χεμπάρ του Τοντόρ Αλεξίεφ να προχωράει σε καταγγελία κατά της απόφασης της Βουλγαρικής λίγκας.
Την αποθέωση γνώρισαν οι πρωταθλητές Ευρώπης του βόλεϊ πριν τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα μέλη της Εθνικής βόλεϊ της Σερβίας ήταν προσκεκλημένοι των ερυθρόλεκων του Βελιγραδίου και όλο το στάδιο τους αποθέωσε συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών του Ολυμπιακού. Το volleynews.gr ήταν εκεί με τον Στέφανο Λεμονίδη
Η αποστολή της Εθνικής γυναικών της Σερβίας επέστρεψε στη βάση της και οι Σέρβοι επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στα κορίτσια του Ζόραν Τέρζιτς που με 3-2 σετ και 15-13 στο τάι μπρέικ χάλασαν τη γιορτή της Τουρκίας στον τελικό.
Η Εθνική κορασίδων ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Τουρκία για την 3η αγωνιστική του Γ' ομίλου του Βαλκανικού πρωταθλήματος Κ17 που διεξάγεται στο Λούκαβατς της Βοσνίας και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης.
H βαριά ήττα από την Ιταλία με 3-0 σετ την τελευταία αγωνιστική του Προολυμπιακού τουρνουά που έγινε στο Μπάρι πριν από 8 ημέρες και τα όσα επακολούθησαν στην Εθνική Σερβίας οδήγησαν την ομοσπονδία της χώρας στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πλησιάζει.
Σελίδα 1 από 6

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ