1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.
Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.
Ο πρώην βολεϊμπολίστας της Εθνικής Κροατίας, Ρόκο Σίκιριτς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον προεδρικό θώκο της CEV , η οποία θα εκλέξει νέα ηγεσία τον Αύγουστο.
Το Κύπελλο Γαλλίας κατέκτησε η Ναντ, λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό της από τον Μίλωνα για το CEV Cup.
Πρωταθλήτρια Κατάρ αναδείχτηκε η Al Arabi SC καθώς στον τελικό των πλέι οφ αν και έχασε 3-2 από την Al Rayyan, εξασφάλισε τον τίτλο με τα δύο σετ που πήρε.
Η ιταλική Τρεντίνο και η πολωνική Γιαστρέμπσκι Βέγκιελ έχουν προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις νίκες που σημείωσαν στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης. Η Τρεντίνο στον ιταλικό εμφύλιο νίκησε την Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτανόβα με 3-1 (25-17, 16-25, 25-18, 25-23).
H Allianz Vero Volley Μιλάνο νίκησε 3-0 (25-21, 27-25, 25-20) τη Φενερμοπαχτσέ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση γυναικών.
Challenge Referee στον 1ο τελικό του CEV Cup Ανδρών μεταξύ της γερμανικής Λούνεμπουργκ και της πολωνικής Ρζεσζόφ θα είναι σήμερα Τρίτη 12/3 ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης.
H Λούνεμπουργκ που απέκλεισε τον Μίλωνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του CEV Cup μετά από δύο αγώνες θρίλερ με την τουρκική Αρκάς που απέκλεισε τον Ολυμπιακό!
Η Aλ Ραγιάν SC από το Κατάρ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών της Δυτικής Ασίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά, νικώντας την Aλ Κουβέιτ SC στον τελικό που έγινε στο Sohar Sports Complex Hall του Ομάν. 
Σελίδα 1 από 587

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ