1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2014 17:24

Η Λαμπρινίδου στην Ιταλία

Απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ η Μαρία Λαμπρινίδου, που θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό. Η «Ένωση» προσπάθησε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Η διεθνής αθλήτρια ενημέρωσε τον Χρήστο Δούκα ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ιταλίας και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.


6 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:11 posted by tisr21

    δεν εχω καμια σχεση με τον aektzis αλλα η λαμπρινιδου καλα εκανε και επελεξε το εξωτερικο απο εμας που θα παμε με το ζορι για 4αδα χρηματα δεν τησ χρωσταμε απο οτι ξερω ο παπαδημητριου μονο με την κισσ εχει καπιες εκρεμοτιτες επισης τα χρει ειναι απο πολυ παλια που ειτανε ο ανατολιωτακης στην ερα

  • Comment Link founes Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 08:38 posted by founes

    μπορει να ειναι απο την αλλη ελληνική ομάδα που έριξε χυλότιτα που ως γνωστον τρολάρουν παντου κ τους παντες....

  • Comment Link aekfan Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 19:09 posted by aekfan

    κύριοι δεν είναι αεκτζής, είναι ο tisr21 ή κάπως έτσι και τρολάρει εδώ και μήνες με ασυνάρτητα εσκεμμένα ποστ. Μην του απαντάτε. Δεν ξέρει καν ποια είναι η λαμπρινίδου. Να πω ένα μπράβο στην κοπέλα που κυνηγάει το όνειρό της. Και ως φίλος της αεκ να της πω να συνεχίσει και να μη διανοηθεί να γυρίσει.

  • Comment Link kalxas21 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 18:26 posted by kalxas21

    φίλε aektzis νομίζω οτι η μνήμη σου ειναι επιλεκτική !!! Την αθλήτρια κατέφεραν κάποιοι απο την ομάδα να την απαξιώσουν και να την διώξουν...Κατέληξε Μαρκόπουλο κ μετά βρήκε την ηρεμία της στο εξωτερικό.
    Να είναι καλα κατι προεδράρες που της χρωστάνε ακομα λεφτά και δεν την θέλανε οπως και κάποιοι προπονηταράδες...

  • Comment Link Θ.7 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 16:27 posted by Θ.7

    aektzis τήν διώξατε μέ τόν χειρότερο τρόπο αφού είχε βοηθήσει τήν ομάδα καί τήν αναγκάσατε νά πάει Μαρκόπουλο,κόψε τά ληγμένα γιατί θολωνουν τήν μνήμη.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ