1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσουν φιλοξενούν τις περισσότερες προετοιμασίες Εθνικών ομάδων, ενώ η ΕΣΠΕΠ είναι η πρώτη Ενωση που καθιέρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή των αναπτυξιακών ομάδων στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής.
Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΟΠΕ για την 3η θητεία του ως πρόεδρος ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος έκανε
Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Αντώνη Δασκαλάκη (πρώτος από αριστέρα στη φωτογραφία). Ενώ βρισκόταν με φίλους το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγη ώρα αργότερα «έφυγε» από τη ζωή.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης θέματα που αφορούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τα αθλήματα του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ.
Η ΕΟΠΕ είναι θετική στην αύξηση των ομάδων στην Volley League από 10 σε 12, αλλά και στην αύξηση των ξένων από 4 σε 5, θέτοντας όμως αυστηρά κριτήρια προκειμένου να έρχονται στην χώρα μας παίκτες που μπορούν να αναβαθμίσουν το άθλημα.
Ολοκληρώνεται, την Τετάρτη 31/1/2024, η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ μεταγραφική Περίοδος 2023-2024. Συγκεκριμένα:
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και αποφάσισε μεταξύ άλλων την ημερομηνία διεξαγωγής των δύο νοκ άουτ ημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ενώ παράλληλα εκκρεμεί η υπόθεση εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ σχετικά με την τιμωρία του - αποκλεισμό του από τη διοράνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων που προγραμματίζει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται πάντα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από ένα χαμόγελο, μία παρηγοριά και ένα αποκούμπι στις δύσκολες ώρες των μεγάλων δοκιμασιών.
Με το βλέμμα στις Άγιες ημέρες των εορτών η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για μία ακόμη χρονιά θα συμμετάσχει σε μία σειρά εκδηλώσεων που αφορούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.
Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό και τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην Ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος στην Ελλάδα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Thessaloniki Grand Slam εντάχθηκε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας (23/6), με τη συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Στο πένθος βυθίστηκε το Κυπριακό και το Ελληνικό βόλεϊ, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Ιουνίου «έφυγε» από την ζωή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Κρασιάς.
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της ΕΟΠΕ προκηρύσσεται για την14η Ιουλίου 2023, ημέρα Παρασκευή (10.00') και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 (10.00').
Σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας η κηδεία του Θεόδωρου Βουδούρη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο, από την Κρήτη όπου βρίσκεται για το τουρνουά ανόδου νότου της Α2 γυναικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Φτωχότερο έγινε το ελληνικό βόλεϊ καθώς έγινε γνωστή σήμερα, η απώλεια του πρώην και εμβληματικού παράγοντα της ΕΟΠΕ, Θόδωρου Βουδούρη σε ηλικία 87 ετών.
Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και των Γιάννη Αχιλλεόπουλου, Παναγιώτη Πελεκούδα που εκπροσώπησαν τον ΠΑΣΑΠ.
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 η τακτική γενική συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Ο.ΠΕ. που διεξήχθη με τη φυσική παρουσία, για πρώτη φορά από το 2019 εκπροσώπων σωματείων στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία που εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3) στα Τέμπη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) κατά την υπ’ αριθμ. 77 συνεδρίαση της 21.12.2022 αποφάσισε την σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την 17η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00’. στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Δημητρίου Βικέλα 52, Χαλάνδρι) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. σύσκεψη με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιου, του Προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνου Γκαντή και του Προέδρου της Κ.Ο.Ε. Κυριάκου Γιαννόπουλου.
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Μάνου Κόνσολα, συζητήθηκε στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών Περιφερειών ένα σημαντικό και υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στα νησιά και σχετίζεται με το υψηλό κόστος των μετακινήσεων τους.
Σήμερα ΤΡΙΤΗ 31/1/2023 (23.59’) ολοκληρώνεται η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ για Μεταγραφές και Επανεγγραφές Ελλήνων αθλητών/αθλητριών στο ίδιο ή άλλο Σωματείο και Αλλοδαπών Αθλητών. Για τις μεταγραφές και επανεγγραφές πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ΤΡΙΤΗ 31/1/2023, η καταβολή των Παραβόλων και η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των Αιτήσεων στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΟΠΕ
Έληξε το Σάββατο 28/1/2023 η περίοδος Αποδεσμεύσεων Αθλητών και Αθλητριών που έχουν γεννηθεί έως τις 31/12/2003. Όσοι Αθλητές/Αθλήτριες αποδεσμεύτηκαν έως τις 28/1/2023, μπορούν να επανεγγραφούν σε άλλο Σωματείο έως ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/1/2023.
Σελίδα 1 από 56

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ