1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2015 13:01

Ο Μυγδονιακός... άγγιξε το θαύμα

Το βράδυ της Δευτέρας 21/12/15 η ομάδα γυναικών του Μυγδονιακού έφτασε μια ανάσα από το να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.
 Ο Μυγδονιακός της Α΄ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά του σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, την Ελπίδα Αμπελοκήπων,δυο κατηγοριες πιο ψηλα, η οποία είναι πρωτοπόρος στην Α2 Εθνική Κατηγορία με 8-0 νίκες και έχοντας χάσει μόλις 5 σετ.

Όλοι περίμεναν ότι ο αγώνας θα ήταν σύντομος και η Ελπίδα θα είχε ένα εύκολο βράδυ. Σε αυτό συνηγόρησε και το 1ο σετ της αναμέτρησης το οποίο ο Μυγδονιακός εμφανώς αγχωμένος και με πολλά λάθη έχασε εύκολα με 15-25. Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική. Οι παίκτριες του Μυγδονιακού στο 2ο σετ έχοντας αποβάλλει το άγχος τους και με διάθεση να απολαύσουν το παιχνίδι, απέδωσαν εξαιρετικό βόλεϊ και το κέρδισαν με 25-22.

Στο 3ο σετ η ομάδα εμφανίστηκε ακόμα καλύτερη και το κέρδισε με 25-21. Στο 4ο σετ συνεχίστηκε η καλή εμφάνιση της ομάδας, φτάνοντας στο σημείο να προηγηθεί με 19-15 και δείχνοντας σε όλους ότι ο Μυγδονιακός είναι ικανός να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσει τον αγώνα. Σε εκείνο το σημείο όμως η ομάδα λύγισε από την πίεση και την κούραση, για να χάσει τελικά το σετ με 22-25. Στο tie break η Ελπίς εκμεταλλευόμενη το αλάνθαστο σερβίς της και την κούραση του Μυγδονιακού κέρδισε εύκολα με 7-15. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μυγδονιακός αγωνίστηκε την Κυριακή το βράδυ στις 20:00 κανονικά για το πρωτάθλημα και οι δυο 15χρονες αθλήτριες του έπαιξαν και το Σαββάτο για το πρωτάθλημα κορασίδων, ενώ η Ελπίδα είχε ρεπό.

Ο αγώνας αυτός έδειξε για ακόμη μια φορά τις πολλές δυνατότητες που έχει η νεανική ομάδα του Μυγδονιακού η οποία με βοηθό το χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερη. Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες και την προπονήτρια του Μυγδονιακού, και καλή συνέχεια στην Ελπίδα για το κύπελλο Ελλάδος.


Τα σετ: 2-3 (15-25, 25-22, 25-21, 22-25, 7-15)
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια): Νίκα, Χατζησακούλα, Μανιάτη, Τσιτσιπλάμη, Βεργή, Μποσταντζόγλου, Ξανθοπούλου (λ) - Καραντάκη, Πατέλη, Λάκη.
ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Λουτατίδου, Κ. Μπολέτου, Νώτη, Μ. Μπολέτου, Σουπιώνη (λ) - Κομνίνο, Ντολοπούλου, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου, Πανταζή, Αμπεριάδου, Γιαννούλη (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ