1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-04-2015 15:27

«Το νταμπλ στον Πειραιά»

Η Τζίνα Λαμπρούση, η Αλίκη Κωνσταντινίδου και η Ιβάνα Μπραμπόροβα ήταν οι καλεσμένες της εκπομπής των καναλιών Novasports «Στο φιλέ». Οι Κυπελλούχες Ελλάδας μίλησαν στον Παντελή Λώλη για την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, τον στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και το μέλλον τους στον Ολυμπιακό.
Για τα επινίκια στο Αγρίνιο:

Κωνσταντινίδου: «Δεν έχουμε δει τα πλάνα, ούτε βίντεο, εδώ τα βλέπουμε πρώτη φορά. Εγώ έχω δει τον εαυτό μου λίγες φορές στην τηλεόραση οπότε είναι ευκαιρία να τα χαρώ τώρα. Ήταν σαν να πετούσα στα σύννεφα μετά το Κύπελλο, ήταν το πρώτο, είναι διαφορετική η αίσθηση, συγκινήθηκα. Ελπίζω να καταφέρω να πάρω και το νταμπλ».

Λαμπρούση: «Δεν έχω ζήσει και τα πέντε τρόπαια, έχω πάρει δύο. Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτός στο Αγρίνιο ήταν διαφορετικός. Λόγω συγκυριών πήραμε πιο εύκολα τη νίκη».

Μπραμπόροβα: «Ήταν διαφορετικοί οι πανηγυρισμοί εδώ απ' ότι σε άλλες ομάδες μου στην Σλοβακία ή στην Ιταλία. Το διασκέδασα πολύ και δεν περίμενα τόσους πολλούς πανηγυρισμούς. Περίμενα να πάμε για φαγητό και μετά σπίτι. Αλλά εδώ χορεύαμε, το διασκεδάσαμε με ελληνική μουσική. Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια γιατί με έμαθαν να χορεύω κιόλας. Ευχαριστώ κορίτσια (γέλια)».

Για την αυτοπεποίθηση στον τελικό:

Κωνσταντινίδου: «Πήγαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν πας ποτέ σαν σίγουρος νικητής, παίζει και ο αντίπαλος. Ο τελικός δεν ήταν εύκολος. Γενικά η πορεία δεν ήταν εύκολη μέσα στην χρονιά. «Χάσαμε» κορίτσια με χειρουργείο, δεν έβγαιναν οι προπονήσεις αλλά τα διαχειριστήκαμε καλά. Πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε».

Λαμπρούση: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είχε κούραση από το ματς με τη Νάξο. Αλλά εμείς κοιτάζαμε μόνο τον εαυτό μας. Ότι κούραση και να έχεις πας να πάρεις το Κύπελλο».

Μπραμπόροβα: «Ήταν ένα μήνυμα ο τελικός στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι που μας νίκησε στον Ρέντη, όταν ακόμη είχαμε πολλά προβλήματα. Ήμασταν συγκεντρωμένες και πιστεύαμε στη νίκη. Είναι μεγάλος αντίπαλος αλλά τον νικήσαμε και στην έδρα του στην Κυψέλη. Το επαναλάβαμε και μάλιστα με 3-0 και πιστεύω έτσι να συνεχίσουμε ως το τέλος της χρονιάς. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να χάσουμε όπως έγινε στον Ρέντη ή να φοβηθούμε. Αν παίζαμε το παιχνίδι μας ήξερα ότι θα νικήσουμε. Δεν ήταν εύκολο, δουλέψαμε γι' αυτό το θέλαμε και το αποδείξαμε στο γήπεδο».

Για τον κόουτς Γιάννη Νικολάκη:

Κωνσταντινίδου: «Μας διαχειρίζεται πολύ σωστά. Από τον ημιτελικό έως τον τελικό όλο το τιμ και ο κόουτς δούλεψαν πολύ σε λίγο χρόνο για να φτιάξουν ένα σωστό βίντεο και τα κατάφεραν. Για μένα ήταν ο πρώτος τελικός με τον Ολυμπιακό και με βοήθησαν πολύ. Στον Ολυμπιακό έχεις το «πρέπει», ένα βάρος. Αλλά με βοήθησαν με αστεία, μπήκα λίγο μαζεμένη στον τελικό αλλά στην πορεία τα βρήκα τα πατήματα μου».

Λαμπρούση: «Στον τελικό είναι συγκεκριμένα τα λάθη που πρέπει να κάνεις, το άγχος είναι λίγο περισσότερο αλλά πρέπει να τα διαχειριστείς εκείνη την στιγμή. Ο κόουτς βοήθησε πολύ».

Για τον τίτλο της MVP:

Μπραμπόροβα: «Δεν το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, η Αλίκη μου το είπε ότι μπορεί να βγω το προηγούμενο βράδυ στο δωμάτιο. Αλλά της είπα μην μιλάς γι' αυτό και πάμε στο παιχνίδι. Ήμουν έκπληκτη όταν τα κορίτσια με χειροκροτούσαν και με αγκάλιαζαν. Δεν είχα καταλάβει αλλά μετά ένιωσα περήφανη που το πέτυχα. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου γιατί ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:

Κωνσταντινίδου: «Δεν ξέρω για τον αντίπαλο. Όποια ομάδα κι αν είναι απέναντί μας αν παίζουμε σοβαρά και με συγκέντρωση μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Το δίδυμο Νάξου-Παναθηναϊκού έχει ερωτηματικά. Ο Πανναξιακός έχει ανοδική πορεία και μου άρεσε πολύ. Ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που νίκησε στον ημιτελικό».

Μπραμπόροβα: «Κυρίως από εμάς εξαρτάται. Πρέπει να παίξουμε καλά, να κυνηγήσουμε τον στόχο κι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό:

Κωνσταντινίδου: «Έχω συμβόλαιο με οψιόν για ένα ακόμη χρόνο. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν με θέλει. Εγώ θα έφευγα μόνο για να γυρίσω στην πόλη μου. Επίσης ετοιμάζομαι να κάνω οικογένεια, είναι μέσα στους στόχους μου».

Λαμπρούση: «Κι εγώ έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Αν με θέλει η ομάδα λογικά θα μείνω. Εγώ δεν παντρεύομαι ακόμη (γέλια)».

Μπραμπόροβα: «Κι εγώ ετοιμάζομαι να παντρευτώ το καλοκαίρι, ετοιμάζουμε οικογένεια. Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να είναι ένα πολύ καλό τέλος με νταμπλ. Γι' αυτό κορίτσια ας δουλέψουμε γι' αυτό (γέλια)».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 12:49 posted by pao29

    Συνεντευξη απο παικτριες που εχουν κανει συμβολαια αλλα δεν ξερουν αν τις θελει η ομαδα τους και του χρονου.Γιατι βρε κοριτσια;ο συλλογος σας δεν σας στηριζει;νιωθετε ανασφαλεια;εχει τρικυμια το λιμανι;ας ειναι καλα ο ρουσσης που μια μετρια ομαδα ονοματι γαυρος καταφερε να κερδισε χαρη στη ηττοπαθεια του.Το πρωταθλημα θα ερθει Λεωφορο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ