1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2015 15:26

Ξεκούραστη πρόκριση για τα Χανιά, ατυχία για τον Απόλλωνα

Χωρίς κόπο ο ΣΦΠΧ σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη, αφού ο χθεσινός αγώνας στο κλ. Χανίων με τον Απόλλωνα, για την 3η αγωνιστική της Β” φάσης του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών, ουσιαστικά δεν έγινε (μιας και ο αντίπαλος έμεινε στο παρκέ για μόλις τρεις πόντους) και έτσι συνεχίζει αυτός στον θεσμό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τραυματίες από την προχθεσινή αναμέτρηση (για την Α2 ανδρών) στο Ρέθυμνο με τον ΟΠΕΡ και παρατάχθηκαν με μόλις 6 παίκτες.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα «… στο 1ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας Β” (Απόλλων Αθηνών) ο παίκτης Νο 10 της ομάδας Β” Χριστοφοράκης Χρ. τραυματίστηκε και δήλωσε στους διαιτητές ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Έτσι η ομάδα Β”  κρίθηκε ελλιπής και η ομάδα Α” (ΣΦΠΧ) πήρε το σετ και τους υπόλοιπους πόντους που χρειάζονται για να κερδίσει τον αγώνα».

Για την ιστορία, διαιτητές ήταν ο Αγγελίδης με τον Καρπουζά, τα σετ διαμορφώθηκαν 25-3, 25-0, 25-0, ενώ οι συνθέσεις των δυο ομάδων ήταν οι παρακάτω.
ΣΦΠΧ (Ν. Μπουτσουρής): Παπαδημητρίου, Δεληπρίμης, Φίνος, Πουλής, Χατζηδημητρίου, Βακαλόπουλος  (αρχική εξάδα), Πολυμερόπουλος (λίμπερο), Κουτρουμπάκης, Κατσαούνης, Καπίρης, Καλογεράκης, Παπαγεωργίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ(Κ. Νικηφορίδης): Χριστοφοράκης, Κουμουνδούρος, Μ. Φραγκιαδάκης, Γεωργίου, Λένας, Ε. Φραγκιαδάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΦΠΧ έκανε δεκτό το αίτημα της αθηναϊκής ομάδας να διεξαχθεί χθες ο αγώνας (η 3η αγωνιστική του κυπέλλου έχει οριστεί για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου), προκειμένου να μην υποχρεωθεί σε δεύτερη μετακίνηση στην Κρήτη μέσα σε τέσσερις ημέρες.


Χανιώτικα Νέα
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ