1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 00:43

Γιορντάνοφ: «Καρδιά πρωταθλητή»

Για την κατάκτηση του τίτλου και την ανάδειξη του MVP της διοργάνωσης μίλησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Δεν κερδίζει ένας παίκτης, αλλά όλη η ομάδα…», είπε ο πάντα χαμηλών τόνων Μπόμπι ο οποίος φυσικά έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες μετά το τέλος του αγώνα.
 
«Γι’ αυτό το λόγο έμεινα στον Ολυμπιακό. Για να κερδίζω τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε και σήμερα απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όσο η Κηφισιά. Πραγματικά τους θαυμάζω και απέδειξαν και σήμερα ότι άξια έχουν κάνει αυτή την πορεία, αλλά νομίζω ότι κι εμείς αποδείξαμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή», είπε ο Βούλγαρος διαγώνιος που τελείωσε το ματς με 31 πόντους, όσα είναι πλέον και τα… χρόνια του (είχε γενέθλια στις αρχές της εβδομάδας). «Ε, ίσως ήταν κι ένα δώρο που έκανα στον εαυτό μου».
 
Για τον κορυφαίο του τουρνουά η επιτυχία στην Καλαμάτα ήταν η αρχή, αφού όπως είπε: «Το δύσκολο είναι να βρεθείς στην κορυφή, το πιο δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Τώρα θα το απολαύσουμε σήμερα, θα ξεκουραστούμε αύριο κι από την Τρίτη θα πιάσουμε πάλι δουλειά για το πρωτάθλημα. Το πιο δύσκολο θα είναι να ξεκουράσουμε το μυαλό μας, γιατί η πίεση σε ένα φάιναλ φορ είναι πολύ μεγάλη, κι ελπίζω να είμαστε όλοι υγιής γιατί η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ