1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 00:34

Ταμπουρατζής: «Μας μένει η πικρία»

Στα σημεία κρίθηκε, κατά τον Κώστα Ταμπουρατζή, ο τελικός του Κυπέλλου, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη βοήθεια του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην αρχή μπήκαμε με πολύ διάθεση κι ορμή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το κάναμε, πήραμε το πρώτο σετ, παίζοντας θεωρώ επιβλητικά. Στο δεύτερο σετ ήταν πολύ πιεσμένος, έπαιζε το τελευταίο του χαρτί και πίεσε παραπάνω στο σερβίς, εμείς κολλήσαμε σε κάποια σημεία στην ανάπτυξη, και ήρθε η ισοφάριση. Το πιο καθοριστικό πιστεύω ήταν το τρίτο σετ, που κρίθηκε κατ' εμέ στα σημεία. Σε μερικές φάσεις στο 19-19 δεν έγινε αυτό που έπρεπε, δεν εκμεταλευτήκαμε τις φάσεις που νομίζω θα μας έδιναν το παιχνίδι άμα κάναμε το 2-1, αλλά αυτό δεν έγινε. Στο 4ο σετ κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες, προσπαθήσαμε να το εκμεταλευτούμε, προσπαθήσαμε για την ανατροπή. Ο κόσμος ήταν εδώ, μας εμψύχωνε συνέχεια και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μένουμε με μια πίκρα γι' αυτό»

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, τόνισε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα τρίποντο στην έδρα μας, να πάμε να ξεκουραστούμε πρώτα. Μένουν τρία ματς, μετά θα δούμε τον αντίπαλο μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα play off».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 21:48 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Καμία πικρία Κώστα.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γιά σάς. Τελικός ήταν, καί κάποιος απ'τούς δύο θά έχανε τό παιχνίδι. Κερδίσατε τόν σεβασμό τού κάθε αληθινού φίλαθλου.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.. ΑΑΑΟΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑ !!..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ