1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-03-2014 13:27

Παπαγγελόπουλος: «Έχουμε βγάλει πολλούς "ψεύτες" φέτος» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο κεντρικός της Κηφισιάς μίλησε για την νίκη στον ημιτελικό επί της ΑΕΚ, τον τελικό με τον Ολυμπιακό καθώς και το «μυστικό» της ομάδας των βορείων προαστείων για την φετινή της εντυπωσιακή πορεία.

«Σήμερα αποδείξαμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία σε αυτή την διοργάνωση και μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει, την πορεία μας στην διοργάνωση. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε βγάλει πολλούς «ψεύτες» που πιστεύανε ότι η Κηφισιά είναι το αουτσάιντερ. Νικήσαμε μία ομάδα η οποία είχε μία βασική έλλειψη, παίξαμε την προηγούμενη βδομάδα και κερδίσαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και συνεχίζουμε με τον τελικό».

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ο... Ολυμπιακός. Είναι δεμένη ομάδα, έμπειρη, διαθέτει παίχτες που παίζουν χρόνια μαζί. Εμείς έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές, δεν το περίμενε κανένας. Αν παίξουμε όπως σήμερα και απλα να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, έχουμε πολλές πιθανότητες να βγούμε νικητές».

Για το «μυστικό» της φετινής Κηφισιάς: «Όλα ξεκινάνε από το κλίμα που υπάρχει με όλους τους παίχτες. Στην προπόνηση, μεταξύ μας, εντός και εκτός γηπέδου οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του άλλου και εκεί που ο καθένας δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, υπάρχει κάποιος άλλος για να τον καλύψει. Όλα αυτά έχουν φτάσει την ομάδα να βρίσκεται εδώ».

Τίμος Αθανασόπουλος

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ