1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2014 00:09

Ο MVP Χόρχε Ελγκέτα και η φωτό ντοκουμέντο!

Ο Αργεντινός Χόρχε Ελγκέτα που ήρθε πριν από 10 ημέρες για να αναλάβει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει τη δική του ιστορία στην Καλαμάτα και ίσως για αυτό να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοουτσάρισμα της ΑΕΚ στο φάιναλ-4 που αρχίζει αύριο. Ο Αργεντινός ηγήθηκε της Α.Ε.Νίκαιας στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2003 και της νίκης με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού που ήταν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Η επιτυχία της Νίκαιας του Σωτήρη Δρίκου ήταν έξω από κάθε λογική απέναντι στα μεγάλα φαβορί. Πολυτιμότερος παίκτης εκείνου του ιστορικού τελικού αναδείχτηκε ο Χόρχε Ελγέτα ενώ την ομάδα του Δρίκου αποτελούσαν οι Ζελιάσκοφ, Ντράγκοβιτς, Ψάρρας, Καλαϊτσίδης, Ελγκέτα, Πρίντι και λίμπερο ο Στεφάνου. Αλλαγές αγωνίστηκαν οι Βαρδής και Μπέλος. Στην 12αδα ήταν ακόμα ο Αλεξόπουλος, ο Λιάσκος, ο Σαμουήλης και ο Παυλίδης. Συνεργάτης του Δρίκου ήταν ο Μηνάς Βρεττός και στατιστικολόγος ο Παρασκευάς Νικολαρέας. Διαιτητές του τελικού ήταν ο Θέμης Καλπακτσόγλου και ο Φώτης Λέκκας και η Νίκαια επικράτησε 3-2 (25-22, 25-27, 25-21, 22-25, 18-16) σε 128΄ την 1η Φεβρουαρίου 2003.


* Φωτογραφία ντοκουμέντο με τα πανηγύρια των παικτών της Νίκαιας και τον Ελγκέτα να είναι στο μέσον κρατώντας το κύπελλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ