1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 16:56

Μαντέκας: «Θέμα ημέρας τα final 4»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του final 4 της Καλαμάτας, τόνισε πως θεωρεί πως οργανωτικά η Καλαμάτα μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες, ενώ στάθηκε και στη διαφορετικότητα μιας τέτοιας διοργάνωσης, από αυτή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Η Καλαμάτα είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει στο οργανωτικό κομμάτι αφού έχει ανθρώπους όπως οι παλιοί συναθλητές μου Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάνος Ξενάκης οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία. Εμείς έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Ήρθαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και γιατί όχι να το κατακτήσουμε το Κύπελλο. Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα διοργάνωση».

Σε ερώτηση για το αν η κατάκτηση του Λιγκ Καπ άνοιξε την όρεξη στην ομάδα του τόνισε: «Το κύπελλο με το Λιγκ Καπ είναι παρόμοιοι θεσμοί. Έχουν να κάνουν με την απόδοση της ομάδας την συγκεκριμένη μέρα. Πήραμε το Λιγκ Καπ και νιώσαμε ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και στο κύπελλο. Κι οι φιναλίστ του Λιγκ καπ ήταν εξίσου δυνατές ομάδα, αλλά κι εδώ στην Καλαμάτα υπάρχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ