1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ, λίγη ώρα μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών LOCO.
Στο πόσο δεμένη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος LOCO στο Λουτράκι. Ο Μιτσέλι αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν όλες στο δεύτερο σετ που ισοφάρισε η ΑΕΚ αλλά και στο τρίτο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια για την διοργάνωση του final-4.
Η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.
Η Τσέχα ακραία Μικαέλα Μλεΐνκοβα αναδείχθηκε KYANA MVP του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO και μετά από πέντε χρόνια κατέκτησε τον τίτλο (φτάνοντας συνολικά στα 10 τρόπαια) στο ασφυκτικά γεμάτο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών (Κυριακή 10/3, 20:15, ΕΡΤ3) έχει αρχίσει καθώς απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για το πρώτο σερβίς.
Η αυλαία στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco βρίσκει αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3).
Στα λάθη που κόστισαν το πρώτο σετ αλλά και στο γεγονός ότι στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, αναφέρθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε και την κόντρα στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.
O προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης μετά την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στο σχήμα που ξεκίνησε το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της Γκρότους η οποία έπαιξε ως λίμπερο, ενώ τόνισε πως οι παίκτριες του δεν άντεξαν την πίεση  του αγώνα:
Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιονούς Οτσάλ υποστήριξε για την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό:
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco και το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που ακολουθεί (20:00, ΕΡΤ3).
Με ντέρμπι αιωνίων ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα του Final-4 του  Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
Αυλαία σε… κιτρινόμαυρο φόντο για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, καθώς στον πρώτο ημιτελικό κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ.
Να αφιερώσουν το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO στην μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου πρότειναν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Το δικό τους στίγμα έδωσαν οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών LOCO.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι άνοιξε η αυλαία του 17ου final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη.
Στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/3 και ώρα 13.00 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO.
Η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε τους διαιτητές, τους επόπτες και τις γραμματείες για το 17ο final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών LOCO που θα διεξαχθεί το διάστημα 8-10 Μαρτίου στο Λουτράκι.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία με την επιχείρηση LOCO.Η συγκεκριμένη επιχείρηση η οποία στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό βολεϊ τα τελευταία χρόνια με χορηγίες στις Εθνικές μας ομάδες, θα αποτελέσει τον χορηγό ονομασίας της 25ης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, και το final-4 που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαρτίου στην πόλη του Λουτρακίου μετονομάζεται σε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ LOCO
Ο Άρης αν και έχανε 1-5 στο τάι μπρέικ (ο προπονητής του ΑΟ Θήρας πήρε τάιμ άουτ στο 6-5) κέρδισε 15-12 και 3-2 τον ΑΟ Θήρας και έγινε η τέταρτη ομάδα μαζί με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ Κυπέλλου γυναικών.
Πιστή στο ραντεβού του Final-4 του Κυπέλλου στο Λουτράκι και η περυσινή κάτοχος του θεσμού ΑΕΚ, η οποία επικράτησε εύκολα με 1-3 σετ των Πρωταθλητών Πεύκων στη Θεσσαλονίκη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Με ένα φαλτσοσφύριγμα του δεύτερου διαιτητή Μαυρίδη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ Κυπέλλου γυναικών.
Αύριο Τετάρτη (14/2) διεξάγονται οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Γ' φάσης (προημιτελικοί) του Κυπέλλου Γυναικών και θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Final 4 που θα φιλοξενηθεί στο Λουτράκι.
Σελίδα 1 από 39

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ