1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 16:48

Άκης Φλαούνας: «Με Ελγκέτα στον πάγκο και Πέτρογλου στην αναμονή»

Την χαρά του για το γεγονός ότι το φάιναλ-4 του Κυπέλλου διεξάγεται στην Καλαμάτα τόνισε ο Άκης Φλαούνας στην συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την διεξαγωγή του φάιναλ-4, την συνεργασία του με τον Ελγκέτα ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον Πέτρογλου, είπε πως η χρησιμοποίησή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
«Νιωθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Ανάμεσα σε συγγενείς μου, φίλους μου, παλιούς μου παίχτες. Να γίνει ένα συναρπαστικό φάιναλ-4. Εύχομαι να μην γίνουν παρατράγουδα».
 
Για την συνεργασία του με τον Ελγκέτα: «Ο Ελγκέτα ήρθε για να χτίσουμε την ομάδα του χρόνου. Όμως τέσσερα μάτια είναι καλύτερα από δύο. Θα βρίσκεται και στον πάγκο μαζί μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποδέχτηκε την πρόσκληση μου».
 
Για τον Πέτρογλου: «Ο Πέτρογλου συνεχίζει την θεραπεία του και θα έρθει στην Καλαμάτα με αυτοκίνητο. Αύριο τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η χρησιμοποίηση του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ