1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 15:44

Η Καλαμάτα υποδέχεται το βόλεϊ

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Δημαρχείο Καλαμάτας η επίσημη συνέντευξη τύπου ενόψει του φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Μέσα σε όμορφο κλίμα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας πήρε πρώτος τον λόγο καλωσορίζοντας τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο κ. Νίκας τόνισε την ανάγκη για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και έκανε έκκληση στην πολιτεία να μεριμνήσει για το καλό των 15.000 παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην πόλη της Καλαμάτας.

«Σας καλωσορίζω στην Καλαμάτα. Καλωσορίζω τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Ψαρουδάκη, αρχηγούς, προπονητές και αθλητές των τεσσάρων ομάδων. Η Καλαμάτα έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό, δυστυχώς όμως δεν έχει καλές εγκαταστάσεις. Πρέπει να γίνουν σοβαρά έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, και ο δήμος δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά σε αυτό», είπε αρχικά ο κ. Παναγιώτης Νίκας για να συνεχίσει «λυπάμαι που δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο όσοι Καλαματιανοί θέλανε. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς σαν Καλαμάτα αισθανόμαστε τιμή και ευχαριστούμε την ομοσπονδία για την επιλογή. Η Καλαμάτα έχει όλες τις προϋποθέσεις για έναν καλύτερο αθλητισμό. Ζητούμε οι αθλητικοί χώροι να βελτιωθούν».

Κωστής Ψαρουδάκης: «Η επαρχία αγκαλιάζει το βόλεϊ»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωστής Ψαρουδάκης που και αυτός με την σειρά του «Καλωσορίζω τον κόσμο και τις ομάδες που βρίσκονται εδώ σήμερα. Στην Καλαμάτα το βόλεϊ υπάρχει από το 1929. Η επαρχία αγκαλιάζει το βόλεϊ. Από την μεριά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι την καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος».

Κώστας Βλάσσης: «Βόλεϊ υψηλού επιπέδου χωρίς ακρότητες»

Τελευταίος μίλησε ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Κώστας Βλάσσης που χαρακτήρισε την Καλαμάτα ως την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας: «Σας καλοσωρίζω και εγώ, στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον δήμο για την βοήθεια, ευχαριστούμε τους προπονητές και γενικά τις ομάδες. Το βόλει να είναι αντάξιο των ονομάτων που συμμετέχουν, να παιχτεί βόλεϊ υψηλού επιπέδου χωρίς ακρότητες».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 11:20 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ

    κ.Βλασση μη ξεχασεται να υποδεχτειται τους κ.κ. νικο αρη αντρεα και κυριως την κα. αντζελα.........απο την ΕΣΠΕΠ. ειναι η μοναδικη ευκαιρια να δουν καιλιγο Βολει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ