1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2013 22:30

Η «σταχτοπούτα» έκλεισε το ...χορό (φωτό, video)

Cannot find volleynews.v2/KYPELLO/F4WOMEN2012-13/training-filathlitikos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/KYPELLO/F4WOMEN2012-13/training-filathlitikos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Ως φιλοξενούμενος στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου στο φάιναλ φορ της Σαντορίνης, ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της ημέρας στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.


Η ομάδα της Λάρισας που βρέθηκε ...ξαφνικά στο όμορφο νησί των κυκλάδων, λόγω της μη συμμετοχής του Ηρακλκή Θεσσαλονίκης, σίγουρα θα γράψει με ...χρυσά γράμματα στην ιστορία του την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε μια τέτοια διοργάνωση. Το μέλλον του συλλόγου μοιάζει ευοίωνο, αφού οι περισσότερες αθλήτριες της πρώτης ομάδας είναι νεαρής ηλικίας και μάλιστα κατέλαβαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο Άργος.

Απέναντι στην ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκομίσει εμπειρίες. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Λάμπρος Πράππας.

 

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΟΡΩΝΑΣ Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:15 posted by ΚΟΡΩΝΑΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΛΕΙ ΠΟΛΛΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ