1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-03-2015 00:03

Παντακίδης: «Αποδείξαμε τι ομάδα είμαστε»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιάννης Παντακίδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου, που τον οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών με τον Ολυμπιακό. Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ δήλωσε:
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από τον πρώτο ως τον τελευταίο πόντο κι αυτός ήταν ο λόγος που νικήσαμε τον Φοίνικα Σύρου. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά. Στο τρίτο σετ που χάσαμε, λίγο η ατμόσφαιρα και η πίεση του κόσμου, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας παρόλο που ήμασταν μπροστά με 2-0. Το θετικό είναι ότι στο επόμενο σετ μπήκαμε πολύ δυνατά και το πήραμε». Όσον αφορά τον τραυματισμό του Μιγιαΐλοβιτς είπε: «Ήταν ένας τραυματισμός που μας "βοήθησε". Αυτό δεν σημαίνει κάτι, στην ομάδα της Σύρου είναι όλοι το ίδιο καλοί παίκτες κι έχουν την ίδια αξία πιστεύω. Εύχομαι περαστικά στον Μιγιαΐλοβιτς κι ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ