1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-03-2015 16:43

«Ευκαιρία να ανέβει το βόλεϊ»

Οι πρωταγωνιστές του φάιναλ φορ Κυπέλλου, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στην Σύρο μίλησαν για τη διοργάνωση στη συνέντευξη τύπου, ενώ σχολίασαν και την ταμπέλα του φαβορί. 

Το volleynews.gr βρίσκεται στην Σύρο. 

Ο Βασίλης Κουρνέτας, αρχηγός ΠΑΟΚ είπε: «Βρίσκονται εδώ οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει ότι πάμε για ένα δύσκολο Φάιναλ-4 για να προβλέψουμε. Εμείς έχουμε έρθει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά το Φοίνικα Σύρου, παίζει με τον κόσμο της και έχει ενισχυθεί. Το σημαντικό είναι να διεξαχθούν δυο πολύ καλοί αγώνες είναι μια ευκαιρία το βόλεϊ να ανέβει λίγο παραπάνω.

Δύσκολη η ταμπέλα του φαβορί ειδικά όταν μιλάμε για τις καλύτερες 4 ομάδες της βαθμολογίας. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με κορμό έμπειρων αθλητών που στο τέλος κατακτούν τους τίτλους. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε τις νίκες».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες για τη φιλοξενία. Η Σύρος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι το νησί τιμά το βόλεϊ και αυτό φαίνεται για ακόμα μια φορά. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες πάντα μέσα σε πλαίσια αθλητικά. Έχουμε έρθει εδώ να κατακτήσουμε ακόμα μια χρονιά το Κύπελλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Αυτό που μετράει είναι οι στόχοι της ομάδας από εκεί και πέρα αν έρθουν και οι προσωπικοί στόχοι καλοδεχούμενοι. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο, έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας και σε τέτοια ματς ακόμα και κουτσός μπαίνεις και παίζεις».

Ο Ηλίας Λάππας από πλευράς Φοίνικα, είπε: «Σίγουρα ένα από τα καλύτερα Φ-4 είναι από τις λίγες φορές που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα και τη βοήθεια του νησιού. Όσοι έχουν έρθει εδώ ξέρουν ότι ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου χειροκροτά όλες τις ομάδες».

Από την Κηφισιά, Ο Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Από τη στιγμή που η Ομοσπονδία αποφάσισε να φέρει στην περιφέρεια στη διοργάνωση θα πρέπει να τις στηρίζει εμπράκτως στη βοήθειά τους να δημιουργήσουν μεγαλύτερα γήπεδα. Παρόλο που εμείς είμαστε μικρή ομάδα θα θέλαμε να ζήσουμε ένα τελικό Κυπέλλου σε μεγάλο γήπεδο. Θα θέλαμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση.

Πέρυσι είχαμε μεγάλη ευκαιρία. Φέτος είνα πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι άλλοι έχουν το πλεονέκτημα. Εμείς ερχόμαστε χαλαροί, το διασκεδάζουμε και αν μας βγει κάτι καλό μέσα στο γήπεδο θα το πάρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ