1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2015 15:52

Παλιόπορτας: «Τελικό με Ολυμπιακό»

Λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό του final-4 με τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας μιλάει για την σπουδαία διοργάνωση, «στάζει μέλί» για τις προσπάθειες Δήμου και Περιφέρειας, ενώ παράλληλα εύχεται η ομάδα του να περάσει στον μεγάλο τελικό...
«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε για δεύτερη φορά στα χρόνια τα δικά μου να πάρουμε τη διοργάνωση του final-4 στο νησί μας. Το κλίμα στη Σύρο τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά γιορτινό, πανηγυρικό. Ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο είμαστε χαρούμενοι που η Σύρος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του Ελληνικού βόλεϊ για μια ακόμη χρονιά. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Αυτή τη φορά θα είναι ακόμη καλύτερα και θα το δείτε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τους δυο ημιτελικούς ο πρόεδρος του Φοίνικα δήλωσε:

«Στον Α ημιτελικό παίζουμε εμείς με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι όπου δεν χωρούν προγνωστικά. Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και για τους δυο. Το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο ημιτελικό».

Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός για τον δεύτερο ημιτελικό;

«Νομίζω πως όχι. Στα ίσα είναι οι δυο ομάδες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον final-4 καθώς έφτασαν σε αυτό οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Βόλεϊ Λιγκ βάση της ως τώρα βαθμολογίας. Αυτό και μόνο λέει πολλά».

Αν ο Φοίνικας περάσει στον τελικό ποια από τις δυο ομάδες θα θέλατε για αντίπαλο;

«Αν πρώτα ο Θεός περάσουμε στον τελικό θα ήθελα τον Ολυμπιακό (γελάει σε αυτό το σημείο...). Αστειεύομαι. όλοι το ίδιο είναι».

Ποια είναι η συμβολή Δήμου και περιφέρειας σε αυτή την προσπάθεια;

«Πάρα πολύ μεγάλη. Δήμος και Περιφέρεια έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για να πάνε όλα καλά και τους ευχαριστούμε γι αυτό».

Άρα η καινούρια Δημοτική αρχή είναι καλύτερη από την παλιά;

«Δεν χωράει αμφιβολία. Δεν συγκρίνονται. Ούτε να το ξαναρωτήσετε αυτό. Εννοείται. Ο καινούριος Δήμος είναι πραγματικά δίπλα στο Φοίνικα τουλάχιστον από την ημέρα που ανέλαβε μέχρι και σήμερα. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και στη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ