1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-03-2015 22:01

Οικογενειακός εμφύλιος στη Σύρο

Κοινή επιθυμία ήταν να βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ένας από τους δύο να σηκώσει το Κύπελλο κι η οικογένεια να πανηγυρίσει σίγουρα…

Η κληρωτίδα όμως είχε άλλη άποψη, ο ΠΑΟΚ του Δημήτρη Εφραιμίδη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φοίνικα Σύρου του Νικήτα Εφραιμίδη στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Σύρο το διήμερο 14-15 Μαρτίου.

«Σίγουρα και για τους δύο μας είναι ένα περίεργο παιχνίδι, αφού είναι νοκ άουτ αγώνας και δεν μπορούμε να φτάσουμε στην πηγή. Όποιος περάσει όμως πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει», είπε ο Νικήτας για να συμπληρώσει ο Δημήτρης: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι απ’ όλα όσα έχουμε παίξει. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και κυρίως ένα ματς χωρίς γυρισμό»
Εδώ και δύο εβδομάδες, όταν και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών τα δύο αδέλφια απέφυγαν την οποιαδήποτε συζήτηση για τον ημιτελικό. Ίσως γιατί ακόμη και τώρα δεν έχουν ξεπεράσει το μούδιασμα από το γεγονός ότι θα βρεθούν αντίπαλοι, αλλά κυρίως γιατί για αγωνιστικούς λόγους ήθελαν άλλο αντίπαλο. 

«Μπορούσε να ήταν και καλύτερη η κλήρωση, αλλά σκεφτόμενος το ματς πρωταθλήματος στην έδρα μας όπου χάσαμε με 3-2 σκέφτηκα ότι αν παίξουμε καλά μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό», παραδέχεται ο τυπικά οικοδεσπότης Νικήτας ο οποίος έχει χάσει και στις δύο φετινές αναμετρήσεις από τον αδερφό του.

«Είναι αλήθεια ότι φέτος δεν τον έχω κερδίσει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία πρώτος. Είναι μια πλήρης ομάδα, η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος, με έμπειρους αθλητές που έχει ως στόχο την κούπα», τόνισε με αποφασιστικότητα ο λίμπερο του Φοίνικα και κατέληξε: «Στη δική μας λογική δεν υπάρχει ημιτελικός. Εμείς προετοιμαζόμαστε για δύο τελικούς. Κερδίζεις τον πρώτο και προχωράς, χάνεις και… αποχαιρετάς. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θέλουμε να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο και σε όλο το νησί».

Κάποιο στοίχημα δεν πρόκειται να βάλουν, ωστόσο ο Δημήτρης παρόλο που αναγνωρίζει ότι ο Φοίνικας λόγω έδρας έχει ένα πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρος ως προς τις επιδιώξεις του ΠΑΟΚ.

«Η Σύρος έχει ενισχυθεί σημαντικά με τον Σμαραγδή και τον Μιγιάιλοβιτς, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς που έχουμε πλέον τους Χιμένες, Ρανγκέλ. Κι οι δύο είμαστε σε αγωνιστική άνοδο, αλλά το ότι παίζουν στην έδρα τους είναι ένα πλεονέκτημα. Για μας όμως στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε»

volleyball.gr
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ