1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2013 00:43

Ο Ηρακλής πήρε την πρόκριση στη «ναυμαχία» με τον Ναύαρχο Βότση

Ο Ηρακλής τα βρήκε... σκούρα στη «ναυμαχία» με το Ναύαρχο Βότση και νίκησε δύσκολα με 3-1 σετ κατακτώντας το 6ο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τα κορίτσια του Παναγιώτη Καλπάκη από την Α1 γυναικών νίκησαν δύσκολα την ομάδα του Ναυάρχου Βότση που αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία της ΕΠΕΣΘ και σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στα προημιτελικά ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Λαρισαϊκό Φιλαθλητικό. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ όπου η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη προηγήθηκε 20-13 και 23-19. Ο Ηρακλής έκανε σερί 5-0 και γύρισε το σετ το οποίο και κατέκτησε με 29-27. Ο Ναύαρχος Βότσης παρά την απογοήτευση δεν το έβαλε κάτω, μείωσε σε 2-1 σετ αλλά η εμπειρία του «γηραιού» έκρινε την αναμέτρηση.
«Ευκαιρία για φάιναλ-4»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Παναγιώτης Καλπάκης είπε στο volleyball.gr: «Αυτού του είδους οι αγώνες απέναντι σε ομάδες άλλων κατηγοριών κρύβουν πάντα δυσκολίες και περίεργες καταστάσεις. Ποτέ δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ομάδες όπως ο Ναύαρχος, φαίνεται ότι γίνεται αξιόλογη δουλειά και στις τοπικές κατηγορίες. Για εμάς ήταν μια μέρα που έπρεπε να υπερασπιστούμε το όνομα του συλλόγου και το κάναμε. Έχουμε ευκαιρία να προκριθούμε στο φάιναλ-4 και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε».

«Είμαι υπερήφανος»

Ο προπονητής του Ναυάρχου, Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε: «Κάναμε μία αρκετά καλή, εμφάνιση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα της Α1. Αν είχαμε αποφύγει τα λάθη σε κάποια κρίσιμα σημεία του αγώνα, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον άλλο ένα σετ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τάι μπρέικ. Το κακό για εμάς ήταν ότι ο Ηρακλής δεν μας υποτίμησε και έπαιξε με τη βασική ομάδα του. Λίγη τύχη παραπάνω να είχαμε και θα τα καταφέρναμε, όμως, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου».

ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση - ΓΣ Ηρακλής 1-3 (13-25, 27-29, 25-19, 18-25)

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Κώστας Ιωαννίδης): Καραγιαννοπούλου, Τσάγκοβιτς, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Ριζοπούλου / Καψαμπέλη (λ), Δημοπούλου (λ), Μπουκουβάλα, Κίτσου, Κεμεντζετζίδου, Γκολεμά.

ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. (Παναγιώτης Καλπάκης): Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Λ. Στράντζαλη, Καραφουλίδου, Κωνσταντινίδου Ε., Βέλλιου / Κελεσίδου (λ), Κράβαρικ, Λεωνιδάκη.

1 σχόλιο

  • Comment Link giati Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 22:41 posted by giati

    Έτοιμες να κοιμηθούνε ήτανε οι παίκτριες του Ηρακλή!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ