1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2014 15:19

Με Αιγιαλέων στο κύπελλο η ΕΑΠ

Παράλληλα με τις κληρώσεις στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις στο Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών.

Στο Κύπελλο Ανδρών η ΕΑΠ κληρώθηκε στην 1η αγωνιστική της α' φάσης με τον ΑΟ Αιγιαλέων, ενώ χωρίς αγώνα προκρίθηκαν Ακρίτας Καλαμάτας, Ομόνοια Ναυπάκτου και Αρατος Κιάτου.

Στο Κύπελλο γυναικών στην 1η αγωνιστική της α' φάσης κληρώθηκαν ΕΑΠ-Παμβοχαϊκός (1), Ομόνοια-Παναχαϊκή (2), Γαλήνη- Ζακυνθινός (3), Απόλλων Καλαμάτας-Ακράτα (4). Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν Ποσειδών, Πυργέας, Λυκαία, Κόρινθος. Στην 2η αγωνιστική θα παίξουν Ν4-Κόρινθος, Ν3-Ν1, Λυκαία-Ν2, Ποσειδών-Πυργέας.

Θυμίζουμε ότι το Κύπελλο, τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών θα διεξαχθούν όπως και πέρυσι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες Εθνικών και Τοπικών Κατηγοριών. Ομως στο ξεκίνημα στην κληρωτίδα μπήκαν μόνο οι ομάδες από το Τοπικό, και ακολούθως θα μπουν οι ομάδες από τις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ