1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2014 19:50

Πρόκριση Ρεθύμνου με ανατροπή στο τέταρτο σετ

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε... μίνι θρίλερ ο ΟΠΕΡ νίκησε με 3-1 το Μαρκόπουλο στο Ρέθυμνο και προκρίθηκε στην 8άδα του κυπέλλου γυναικών. Όλα κρίθηκαν στο τέταρτο σετ όταν οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 20-14 με την ομάδα του Χαχαγιόπουλου να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη.
Το αρχικό 2-0 ήταν εύκολο για τον ΟΠΕΡ, αλλά το Μαρκόπουλο που έπαιξε χωρίς τη Σάντερς και τη Νέσιτς, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει στις λεπτομέρεις το τρίτο σετ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πήγαινε στο τάι μπρέικ, με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 20-14 στο τέταρτο σετ, ο Χαχαγιόπουλος έριξε στο ματς την Μπόνχεβα, η οποία πήγε στο σερβίς και η διαφορά έφτασε στον πόντο. Το  Μαρκόπουλο ξέφυγε και πάλι με 24-22, αλλά δέχτηκε εκεί ένα νέο σερί 3-0 για το τελικό 26-24.

Τα σετ: 3-1 (25-14, 25-20, 23-25, 26-24)

ΟΠΕΡ (Χαχαγιόπουλος): Μανωλάκη, Νίκιτς, Βασίλεβα, Φεντότοβα, αυρέα, Σαπαρέφσκα, Σημαντηράκη (λ), Μπόνχεβα, Κατερίνη, Δραμητινού
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ορφανός): Πολυδώρου, Λιάγκη, Βαρουδάκη, Ψωμά, Γεωργιάδη, Γιαννέλου, Μεθενίτη (λ), Ζήση, Δικαιούλια, Πατέλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ