1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-02-2014 12:17

Ο Πανναξιακός... ξεκούραστα στους «8»

Χωρίς να ιδρώσει,  ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο του Αγ. Δημητρίου. 

 

Τα δύο πρώτα σετ (5-25 σε 20 λεπτά και 11-25 σε 18 λεπτά) φανέρωσαν την τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο αντιπάλους, τις οποίες  χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, ενώ στο 3ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, οι φιλοξενούμενες χαλάρωσαν και ο Αστέρας βρήκε την ευκαιρία να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε (22-25 σε 26').

Από την πλευρά των ηττημένων, ο νέος τεχνικός της ομάδας, κ. Κρίτων Αυγερόπουλος, είπε: «Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη γι' αυτό κι εμείς δεν είχαμε ρεαλιστικό στόχο το Κύπελλο, αλλά το να σώσουμε τη χρονιά στο πρωτάθλημα. Μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και νομίζω ότι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ, μάλιστα, αν ήμασταν και λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι θετικό, πέρα από την εμπειρία».

Ο προπονητής του Πανναξιακού, κ. Ζόραν Κόβαζιτς, πρόσθεσε: «Παρά την κούραση που είχαμε από το ταξίδι, δεν είχαμε πρόβλημα στον να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Θεωρώ ότι στα δύο πρώτα σετ φάνηκε η πραγματική διαφορά δυναμικότητας και στο τρίτο, χρησιμοποιήσαμε την δεύτερη πασαδόρο μας την Γκολφινοπούλου, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά και την τρίτη κεντρική μας, την Φάρκωνα, η οποία είναι και Ναξιώτισσα και τα πήγε επίσης περίφημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και ιδιαίτερα των νεαρών αθλητριών».

Τα σετ: 5-25, 11-25, 22-25

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Αυγερόπουλος): Στράγκα, Κουτροπούλου, Χειλαδάκη, Μαλουσάρη, Χέλιου, Λάιου/ Παπαδάκη Μ. (λ), Καλαφατάκη, Γεωργακοπούλου, Παναγιώτου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ(Κόβαζιτς): Τσέσλιαρ, Τρίβουνιτς, Κωνσταντινίδου, Καρπουζά Ράντοβιτς, Εμμανουηλίδου/ Κακουράτου (λ), Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ