1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2013 17:29

Κυπελλούχος Αιγαίου η Ροδίων Άθλησις

Κυπελλούχος Αιγαίου αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Ροδίων Άθλησις. Επικράτησε σήμερα στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου της Τελιχνίδας με 3 – 0 και πήρε και το εισιτήριο της πρόκρισης για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του θεσμού που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου.


Η αντίπαλος της Ροδίτικης ομάδας θα γίνει γνωστός μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Το παιχνίδι με την Τελιχνίδα εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο καθώς η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είχαν κακή υποδοχή και άμυνα και μοιραία δεν πήγε καλά και η επίθεση τους. Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος ότι δούλεψε κάπως καλύτερα, ήταν το μπλόκ το οποίο τους χάρισε ουσιαστικά και τους περισσότερους πόντους. Το Ροδίων είχε και πάλι μεγάλη σταθερότητα και δεν υπέπεσε σε λάθη με αποτέλεσμα να επικρατήσει άνετα.

Τα σετ: 3-0 (25 – 11, 25 – 19, 25 – 14)

Διαιτήτευσαν οι Σ. Σταματίου, Λ. Λαζαράκης, Μ. Παπαδούλη και Σ. Κυπριώτης

ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ: Γιώτης Δ., Δροσάκης Στ., Ορμανάι Γκ., Παππάς Γ., Σαρικάς Ι., Σίμου Ντ., Σταυλάς Ρ., Χαρισίδης Στ., Χαριστής Στ., Χατζηγεωργίου Γ., Χειμωνέττος Κ., Χειμωνέττος Μ., και Τσιμισίρης Μ. 
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Τζιώλας Σπ., Ν. Μακρής, Σκορδούλης Ι., Άμαλος Ι., Μοσχούς Χρ., Γκένοφ Ντ., Μαυράκης Κ., Καλαϊτζής Γ., Μπαρδής Β., Κοκολάκης Εμ. και Σκλήβας Ν.

Πηγή: news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ