1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2023 19:21

Με τη Σάντος θα πορευτεί ο Μίλωνας και στην Πρι Λιγκ

Τη φανέλα του Μίλωνα και στην Πρι Λιγκ θα φοράει η πολύπειρη ακραία (1μ83) Γιαννέλι Σάντος. Η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης συμφώνησε με την Κουβανή αθλήτρια που βοήθησε σημαντικά στην φετινή άνοδο της ομάδας από την Α2 γυναικών για ανανέωση τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα για την παραμονή της Σάντος αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Yanelis (Yana) Santos για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η έμπειρη Κουβανή αθλήτρια με τη σπουδαία διεθνή καριέρα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περίοδο 2021-2022 με τις Αμαζόνες και αμέσως με την ομάδα του Μίλωνα ενώ ήταν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Pre League.

Έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια με την Εθνική ομάδα της Κούβας κερδίζοντας σημαντικές ατομικές διακρίσεις και μετάλλια σε Ολυμπιακούς και Παναμερικανικούς αγώνες και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις (Montreux Volley Masters, NORCECA Championship, Central American and Caribbean Games).

Σε διασυλλογικό επίπεδο έχει αγωνισθεί πρωταγωνιστώντας σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα βόλει στην Τουρκία (με τις ομάδες PTT Spor και Ιlbank), στη Ρωσία (με την Leningradka Saint Petersburg), στην Ελβετία (με τη Volero Zürich) και στην Κούβα (με τις ομάδες Camagüey και Ciego de Ávila).

Ευχόμαστε στη Yana υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο !Η αθλήτρια με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω άλλη μια σεζόν με την οικογένεια Μίλωνα και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ