1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2023 14:02

Θέτιδα Βούλας: Ποιοτικό κέντρο με Μαρκέλλα Παπαγεωργίου για τέταρτη χρονιά

Για τέταρτη χρονιά ανανέωσε με την Θέτιδα Βούλας η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου. Για την 24 χρονη (1μ83) Τρικαλινή κεντρική που ξεχωρίζει για τη σταθερότητα και το πάθος της και έχει περάσει από ομάδες της Σάμου, την Ανόρθωση Λευκωσίας, τον Πανιώνιο, την Άρτεμις Κορυδαλλού, και τον Ηλυσιακό, η διοίκηση του συλλόγου τν νοτίων προαστίων αναφέρει στην ανακοίνωση της:

"Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρκέλλα Παπαγεωργίου για την σεζόν 2023-2024.
 
Η Μαρκέλλα θα ενισχύσει για 4η αγωνιστική σεζόν το Κέντρο της Θέτιδας και όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ για την επίτευξη των στόχων μας.Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας:«Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρόνια θα είμαι μέλος της Θέτιδας.

Τόσο το οικογενειακό κλίμα και η συνέπεια του σωματείου, όσο και οι όλο και υψηλότεροι στόχοι που θέτουμε αποτέλεσε ένα δελεαστικό σύνολο για την παραμονή μου στην ομάδα. Ελπίζω να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρώτα απ΄ όλα με υγεία!».

Ευχόμαστε στην Μαρκέλλα πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ