1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2023 14:03

Ανέβηκε επίπεδο το Αιγάλεω με την απόκτηση της Αριάνα Πιρβ

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση που το δυναμώνει εξαιρετικά ενόψει του δεύτερου γύρου στη Volley League και της προσπάθειας παραμονής, προχώρησε το Αιγάλεω, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση της Αριάνας Πιρβ. Πρόκειται για 26 χρονη ακραία-σκόρερ (1.82μ.) από την Ρουμανία, η οποία είναι ανηψιά της θρυλικής Κριστίνα Πιρβ και έχει κανει καριέρα στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Για την Πιρβ η οποία είναι παντρεμένη με γνωστό Έλληνα προπονητή και την σεζόν 2020-21 πέρασε από την ΑΕΚ αλλα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε πολλά ματς αφού το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας covid αναφέρει:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ρουμάνα διεθνή αθλήτρια Ariana Pirv.Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Chiery 76 (Ιταλία), Volley Soverato (Ιταλία), CSM Bucuresti (Ρουμανία), Dinamo Bucuresti (Ρουμανία) και ΑΕΚ.

Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε:

''Ειμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα μετά την εγκυμοσύνη μου και ιδιαίτερα που επέστρεψα στην Αθήνα. Δούλεψα πολύ σκληρά τους τελευταίους 3 μηνες και πλέον είμαι έτοιμη για την επιστροφή μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Αιγάλεω για την άψογη φιλοξενία και την υπέροχη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σύλλογο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και σίγουρα τα θα έχουμε καλά αποτελέσματα.''

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ