1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2013 15:49

Αναβλήθηκε λόγω πένθους η ΓΣ της ΕΣΠΑΑΑ

Cannot find volleynews.v2/ISTORIA/tragodiaafstefasnos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ISTORIA/tragodiaafstefasnos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Λόγω των δραματικών εξελίξεων και του πένθους για την απώλεια των τεσσάρων αθλητριών του Αγίου Στεφάνου η ΕΣΠΑΑΑ ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Η ΓΣ ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 17.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ και ορίστηκε για την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 17.00 και 18.00 η επαναληπτική στο ίδιο μέρος.

«Την ώρα που θα κηδεύουμε τα παιδιά μας δεν είναι δυνατόν να γίνει ΓΣ. Είμαστε συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι. Ο πόνος μας είναι μεγάλος και το πένθος μας βαρύ. Ευχόμαστε στις οικογένειες και στους συγγενείς των αδικοχαμένων κουράγιο και δύναμη», είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Χρήστος Σύλλας.

Στη φωτογραφία ο Χρήστος Σύλλας στην απονομή του τίτλου της καλύτερης πασαδόρου στη αδικοχαμένη πασαδόρο του Αγίου Στεφάνου Κατερίνα Παρίση.

Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στα τρία κορίτσια και στη μάνα

Θρήνος χωρίς τέλος...

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ