1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2022 21:50

Ελλάδα - Κροατία: Ο Μιχάλι έβαλε φωτιά με την αποβολή του

Η Εθνική ανδρών ήταν συγκλονιστική στο 2ο σετ κόντρα στην Κροατία - σε αγώνα που πιθανότατα θα στείλει το εθνικό συγκρότημα στα τελικά του Ευρωπαϊκού - και με ανατροπή στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 25-23 και να κάνει το 2-0 σετ.

Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 8-6 του 2ου σετ όπου μετά από μπλοκ των Πετρέα, Πρωτοψάλτη στον Ιβάν Μιχάλι (πρώτη παίκτη της Κηφισιάς) ο τελευταίος μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο τερέν της ελληνικής ομάδας. Μόνο που πέρασε το τερέν με πρόθεση ήταν αποβολή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Ουκρανός Σέρχι Χούλκα τήρησε τους κανονισμούς και τον απέβαλε.

Μέχρι τότε ο Μιχάλι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και έτσι η απουσία του έκανε πιο εύκολο έργο της ελληνικής ομάδας ώστε να φτάσει στη νίκη. Επίσης για την ίδια φάση χρεώθηκε με κόκκινη κάρτα ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και έτσι το σκορ έγινε 8-7 για την ελληνική ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ