1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2022 14:07

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στον ΓΣ Πετρούπολης

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΓΣ Πετρούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυαικών, με την απόκτηση των ακραίων, Δήμητρας Ευθυμιοπούλου (25 χρ, 1μ72), Ειρήνη Ιωάννου (18 χρ, 1μ75, Κύπρος) οι οποίες πέρυσι ήταν συμπαίκτριες στην Αργυρούπολη καθώς και της κεντρικής Ζέτας Βρυσοπούλου (20 χρ, 1μ80) από το Περιστέρι.

Οι ανακοινώσεις της αθηναϊκής ομάδας που θα έχει προπονήτρια την Αρετή Τέζα απο φέτος,  για τις τρεις πρώτες μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν, αναφέρουν:

Δήμητρα Ευθυμιοπούλου

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Δήμητρα Ευθυμιοπούλου.Η Δήμητρα είναι γεννημένη το 1997, έχει ύψος 172cm και αγωνίζεται από τη θέση της ακραίας.

Σε πρώτες της δηλώσεις η Δήμητρα αναφέρει:"Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσα χρόνια θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με την Αρετή Τέζα, με την οποία έχουμε υπάρξει συμπαίκτριες αλλά ήταν και προπονήτριά μου στο beach volley με μεγάλη επιτυχία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο της Πετρούπολης για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μέσα από την συνεργασία μας να εξελιχθώ σαν παίκτρια και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ευχόμαστε από καρδιάς στη Δήμητρα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας

Ειρήνη Ιωάννου

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή με την εθνική ομάδα της Κύπρου αθλήτρια, 

Η Ειρήνη είναι γεννημένη στις 1/1/2003, έχει ύψος 175cm και αγωνίζεται από τη θέση της ακραίας.Ευχόμαστε από καρδιάς στη Ειρήνη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

 Ζέτα Βρυσοπούλου

«Το Δ.Σ. του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια

 .Η Ζέτα είναι γεννημένη στις 25/7/2000, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται από τη θέση της κεντρικής.Ευχόμαστε από καρδιάς στη Ζέτα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Πετρούπολη ρόστερ

Πασαδόροι

Ακραίες: Δήμητρα Ευθυμιοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου

Διαγώνιες

Κεντρικές: Ζέτα Βρυσοπούλου

Λίμπερο:

Προπονητής: Αρετή Τέζα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ