1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2022 20:08

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα απο τα Βριλήσσια

Σε πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που ενίσχυσαν σημαντικά το φετινό τους ρόστερ, προχώρησε η διοίκηση των Βριλησσίων στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα των βορείων προαστίων το Σάββατο 22/1 (18.00) υποδέχεται τη ΧΑΝΘ σε «τελικό» τρίτης θέσης του Β ομίλου της Πρι Λιγκ Γυναικών στο φινάλε της κανονικής περιόδου, θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για την εξάδα των πλέι οφ ανόδου.

Αρχικά απέκτησε μετά από πολλά χρόνια , ξένη αθλήτρια καθώς συμφώνησε με την εντυπωσιακή Αμερικανίδα ακραία, Κέϊσι Ντάραμ. Η τελευταία είναι 27 χρονών (1μ91) και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Πιτσμπουργκ με πολύ καλές περγαμηνές στον τομέα του σκοραρίσματος και αναμένεται να είναι το επιθετικό «υπερόπλο» που έλλειψε από την ομάδα στην κανονική περίοδο.

Επίσης αποκτήθηκε η έμπειρη λίμπερο Χριστίνα Πασιαλή. Η έμπειρη 28 χρονη αθλήτρια που έχει περάσει από Παπάγου, Πανιώνιο, Ηρακλή Κηφισιάς, ΓΣ Χαλανδρίου, Νίκη Αμαρουσίου και ΠΑΚ Χαλανδρίου, αναμένεται να θωρακίσει σημαντικά την άμυνα του ΦΟΒ, και να βελτιώσει την υποδοχή.

Τέλος σε γνώριμα λημέρια, επέστρεψε ο «πύργος» Κοραλία Μποκή. Η ταλαντούχα κεντρική παίκτρια που έχει ύψος 1μ93 και αγωνίστηκε στον Ασκληπιό Τρικάλων με υποσχετική λογω σπουδών, γύρισε δριμύτερη για να κυριαρχήσει … στο φιλέ της ομάδας του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ