1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2022 23:00

Ο.Φ.Η.: Έφτασε στην Κρήτη και προπονήθηκε ο Ντέιβιντ Ουίτσορεκ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο 26χρονος Αμερικανός ακραίος Nτειβιντ Ουίτσορεκ (3/1/1996, 2.02). Μάλιστα, παρά το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι, ο Αμερικανός απο το αεροδρόμιο, βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και είχε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, με τον πρόεδρο, Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος τον καλωσόρισε στον ΟΦΗ και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους.

Οπως ανέφερε ο Ουίτσορεκ «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΟΦΗ και την Ελληνική Λίγκα. Γνωρίζω ότι έχει δυνατές ομάδες και ανταγωνισμό. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια και να πετύχει τους στόχους της».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση και αν μπορέσει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 15/1, 5μμ), ανέφερε ότι «έχω κάνει προπονήσεις, είμαι σε καλή κατάσταση. Θα μιλήσω με τον κόουτς και θα δούμε».

 Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ έκανε την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή (14/1) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ενω νωρίτερα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Στις φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και την team manager της ομάδας Μαρία Πατεράκη, απο την επίσκεψη του Ουίτσορεκ, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ