1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2022 00:44

Κύπελλο Γυναικών-Γιώργος Δεναξάς: «Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε»

Πικρή γεύση άφησε στο Μίλωνα και η δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Απολλώνιο αυτή τη φορά για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης αποκλείστηκε σε ματς νοκ άουτ με 3-1 από τον σύλλογο του Πειραιά.0 προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δεναξάς, υποστήριξε για τη νέα ήττα των «πρασίνων»:
«Για δεύτερη φορά κόντρα στην ίδια ομάδα συνέβη το ίδιο γεγονός. Ενώ θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί 1-2, τελικά χάσαμε το παιχνίδι με 3-1. Η νίκη του Απολλώνιου ήταν δίκαιη.

Σε μας όμως άφησε την πικρία ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε, δηλαδή το τρίτο σετ και τότε θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι. Πλέον αφήνουμε αυτό το ματς πίσω μας και συνεχίζουμε την προετοιμασία για νέο ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Α2 με την ίδια ομάδα. Οφείλουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να διαπιστώσουμε για ποιο λόγο παρατάμε το παιχνίδι, όταν έχουμε το προβάδισμα στο σκορ. Θέλω να ελπίζω ότι στην επόμενη αναμέτρηση στο Κερατσίνι θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και καλύτεροι.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ