1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2022 18:02

«Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελίζα Σκούνα

Την απόκτηση της πρώην πασαδόρου της ΕΑ Πατρών και του Πανναξιακού, Ελισάβετ Σκούνα, ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας, στην προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ του στην συγκεκριμένη θέση, και ενόψει μάλιστα του δεύτερου και απαιτητικού γύρου της Volley League Γυναικών.

Για την μετακίνηση  της Σκούνα που είναι κόρη του παλαίμαχου γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σκούνα, η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 27χρονη Ελισάβετ (Ελίζα) Σκούνα.Η πρώην αθλήτρια της ΕΑ Πατρών που γεννήθηκε στις 16/9/1994 στη Σάμο, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, στο πλαίσιο της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου 2021-2022 της Volleyleague γυναικών.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανναξιακό, με την ομάδα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι και την Α2 κατηγορία. Επίσης στο παρελθόν η Σκούνα αγωνίστηκε σε Αργυρούπολη (2013/14), Ο.Φ. Γέρακα (2014/15), Αναγέννηση Σάμου (2016/17), Πήγασο Χαϊδαρίου (2017-18) Ομόνοια Ναυπάκτου (2018/20), ενώ τη σεζόν 2020/21 έπαιξε και πάλι στην Α2 Γυναικών με την ΕΑ Πατρών.

Η Ελισάβετ είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή του ΠΑΣ Νάξου, Δημήτρη Σκούνα, ο οποίος μεταξύ άλλων ομάδων στην καριέρα του, στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με Ολυμπιακό, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένειά του την Ελισάβετ Σκούνα και της εύχεται, πρώτα από όλα υγεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών & ομαδικών της στόχων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ