1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2021 18:35

Μαρκόπουλο: Χάνει τη σεζόν η Δικαιούλια που υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστών

Σε επιτυχημένη εγχείριση αποκατάστασης ρήξης χιαστού υπεβλήθη την Τρίτη η άτυχη αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Μαρκόπουλου, Βιργινία Δικαιούλια, η οποία είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά την ενημέρωσή που είχε από τους γιατρούς για την επιτυχημένη επέμβαση στην αθλήτρια η οποία χάνει πλέον ολη την υπόλοιπη σεζόν, ενώ παράλληλα τόνισε τη σπουδαιότητα της συμβολής του μεγάλου χορηγού της ομάδας, REVOIL, που κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα εγχείρισης της Δικαιούλιας.

"Η εγχείριση της Βιργινίας κρίνεται άκρως επιτυχημένη και ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Metropolitan και τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα για την άψογη εξυπηρέτηση και περιποίηση που υπέδειξαν καθ' όλη της διάρκεια της παραμονής της Βιργινίας στο νοσοκομείο", δήλωσε ο Πάρις Ευαγγελίου, καταλήγοντας:

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω όμως, εκφράζοντας την απεριόριστη ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας του ΑΟΜ, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τους Ευάγγελο και Γιώργο Ρούσσο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Revoil, που με μεγάλη προθυμία στάθηκαν δίπλα μας και στην περίπτωση του τραυματισμού της Βιργινίας, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την εγχείρισή της.

Η Revoil είναι δίπλα μας για περισσότερα από 20 χρόνια και μας στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Ο ΑΟΜ από τη πλευρά του, στέκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή του. Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας είναι η ραχοκοκκαλιά της οικογένειας του ΑΟΜ και οι δεσμοί μας αποτελούν το πρώτο μέλημα αυτού του Συλλόγου, πάνω από όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ