1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2021 18:12

CEV Cup γυναικών: Δύο σετ θελει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αστερίξ για πρόκριση (24/11 18:00, PAOK Sports Arena)

Δύο σετ χωρίζουν τον ΠΑΟΚ από την πρόκριση του στους 16 του CEV Cup γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας κερδίσει με 3-0 στο Βέλγιο έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ιστορικά εντός έδρας αγώνα σε Ευρωπαϊκό κύπελλο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/11) στις 18.00 στο PAOK Sports Arena.
Οι ασπρόμαυρες χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή ήττα στο τάι μπρέικ για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση (αντιμετωπίζουν το νικητή του ζευγαριού Άλμπα Μπλαζ-Βάσας Βουδαπέστης, με τη ρουμανική ομάδα να έχει κερδίσει 3-1 στην Ουγγαρία), ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 όλα θα κριθούν στο ‘χρυσό σετ’.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Τάκη Φλώρο είναι η απουσία λόγω τραυματισμού της Γιάε Γιονγκ Λι ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό ύφος ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη

«Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα μετά τη νίκη μας στο Βέλγιο, αλλά αύριο υπάρχει ένα δεύτερο ματς που είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Αστερίξ θα έρθει πιο αποφασισμένη και καλύτερα προετοιμασμένη, αλλά αυτό ισχύει και για εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, καλύτερη και από αυτήν που κάναμε εκτός έδρας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ