1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2021 14:12

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τις Φιντόν και Κολάρ

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας 16/8, τα νέα αποκτήματα του δικεφάλου, η Γαλλίδα ακραία, Ζουλιέτ Φιντόν και η Ισπανίδα διαγώνιος Μιλά Κολάρ, ωστε να είναι παρούσες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενώ στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται και οι Κορεάτισες αδελφές Λι.
Τις δύο νέες αθλήτριες της Κυπελλούχου υποδέχτηκε ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος και τις καλωσόρισε διαδοχικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά η Ισπανίδα δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που προσγειώθηκα στην Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει πολλά για την πόλη και τους ανθρώπους εδώ, και ανυπομονώ να γνωρίσω την κουλτούρα και την καθημερινότητα τους. Ανυπομονώ επίσης να ξεκινήσουν οι προπονήσεις ώστε να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το τεχνικό τιμ». 

  Επισης και η Γαλλίδα παίκτρια και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας της δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην Θεσσαλονίκη, αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την πόλη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες συμπαίκτριες μου και το τεχνικό τιμ για να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ