1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2021 00:08

Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Επέστρεψε στην κορυφή ο Πήγασο Πολίχνης που κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Για τρίτη φορά στην ιστορία του, ο Πήγασος Πολίχνης είναι πρωταθλητής Ελλάδας στα αγόρια κάτω των 21 ετών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στην κορυφή στους έφηβους μετά από τέσσερα χρόνια και παράλληλα έριξε τον Παναθηναϊκό από τον θρόνο.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ που ο Πήγασος Πολίχνης έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του με 25-18, τα δύο επόμενα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 17-13, όμως ο Πήγασος Πολίχνης με μπλοκ του Θανάση Κεσεσίδη στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ισοφάρισε σε 20-20. Οι πράσινοι είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ, όμως ο Πήγασος Πολίχνης έβρισκε τις λύσεις και μετά από τέσσερα δικά του σετ μπολ έφτασε στο 2-0 με 30-28.

Ντέρμπι ήταν και το τρίτο σετ, με τον Παναθηναϊκό να είναι στο +2 (23-21), όμως ο Πήγασος Πολίχνης με τα σερβίς του Παναγιώτη Μποζίδη έκανε σερί 4-0 και πήρε το σετ με 25-23 και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Διαιτητές: Βουδούρης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Μπόλης.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 30-28, 25-23)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Θεοδώρου): Μποζίδης, Κεσεσίδης, Παλαιοχωρινός, Παυλίδης, Καράτζογλου, Μπαρδούκας / Μπαλούκας (λ), Τσιαμπλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Μαρκάκης): Ανδρεόπουλος, Σερεμέτης Β., Μάρκου, Πετσιάς, Φιλιππακόπουλος, Μαρσέλλος / Δουμάνογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ