1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2021 02:05

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αδιανόητος Τιλί έβγαλε άμυνα στο τάι μπρέικ Γαλλίας-Πολωνίας! (vid)

Μετά τον Νγκαπέ που σφήνωσε το πόδι του σε διαφημιστική πινακίδα στον αγώνα με τη Ρωσία για την φάση των ομίλων, ο τεχνικός της Γαλλίας, ΛωράνΤιλί έκανε κάτι το ασύλληπτο.
Στο 7-12 του χθεσινού ταϊ μπρέικ του προημιτελικού Γαλλίας-Πολωνίας στο «Αριάκε Αρένα» ίσως από τη χαρά του για την διαγραφόμενη πρόκριση, ίσως για να αποβάλλει το τρομερό στρες από την εξέλιξη του παιχνιδιού, σε μπλοκ άουτ που πήρε παίκτης των «τρικολορ», η μπάλα πήρε πορεία προς τον πάγκο των «μπλέ» και εκείνος ως άλλος λίμπερο προτίμησε να «βουτήξει» στο παρκέ για να βγάλει την άμυνα λες και θα έσωζε την φάση για την ομάδα του….

Η κίνηση του προκάλεσε αρχικά αμηχανία σε Γαλλους και Πολωνούς ενώ στη συνέχεια οι περισσότεροι «τρικολορ» άρχισαν να χαμογελούν με την απίθανη ενέργεια του προπονητή τους. Τα πράγματα μετά από αυτό το φοβερό περιστατικό σοβάρεψαν, και πάλι αφου οι νικητές ήθελαν ακόμη τρεις πόντους για να πάρουν το σετ και την πρόκριση, κάτι που κατάφεραν με επιτυχία.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ