1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2021 19:39

Στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι ο Τίνε Ούρναουτ

Στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι θα συνεχίσει την καριέρα του ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, Τίνε Ούρναουτ με την οποία πρωταγωνιστεί παράλληλα και το Νations League που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. O 33 χρονος (2μ00) πολύπειρος ακραίος που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό την περίοδο 2008-09, στο ξεκίνημα του δήλωσε για την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια Πολωνίας:

«Ο κύριος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να υπογράψω συμβόλαιο στη Γιαστρέμπσκι είναι οι μεγάλες φιλοδοξίες αυτού του συλλόγου. Αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο για μένα.Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν μπροστά μας μαζί με τους φιλάθλους μας στις εξέδρες,» πρόσθεσε ο Τινε Ούρναουτ. Ο Ούρναουτ έχει αγωνιστεί για σχεδόν εννέα σεζόν, στο Ιταλικό πρωτάθλημα, φορόντας τις φανέλες επτά συλλόγων. 

Τα πρώτα του βήματα έκανε στη Σλοβενική Φουζινάρ, και το 2006 εντάχθηκε στον πιο επιτυχημένο σύλλογο στη χώρα του, ACH Volley Bled .  Αναλυτικά οι σύλλογοι που αγωνίστηκε είναι:  Fuzinar Ravne (SLO), ACH Volley Bled (SLO), Oλυμπιακός , Copra Piacenza (ITA), ZAKSA Kędzierzyn-Koźle (POL), San Giustino ITA), Tonno Callipo Vibo Valentia (ITA)), Al Rayyan SC (QAT), Arkas Izmir (TUR), Top Volley Latina (ITA), Diatec Trentino (ITA), Azimut Leo Shoes Modena (ITA), Al Ahli SC ( QAT), Πανεπιστήμιο Fudan Shanghai (CHN), Allianz Milano (ITA).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ